Copa America 2011, Argentina

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Си изигра најдобро што можеше. Знајш зошто? Зошто не ја играше истата позиција во Барса.
Твое мислење,така?
И чекај малку да се чукнам у глава.Фанови на Манчестер и Арсенал се карат околу Меси.
Арсенал боље :P
Дој да те прошалтам на Barclays Premier League темата :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
А за ЧЕ не го очекував ова.Изгледа нервозата си го прави своето :rolleyes:
Да, до нервозата изгледа ќе да е. Само, не ми е јасно зошто нервоза?

И не знам што си очекувал, а што не. Ако ти беше озбилен во тоа што го напиша, жал ми е, ама и јас сум озбилен во тоа. А, ако ти си го напишал тоа иронично, на зафрканција, сметај дека истото и јас го сторив. ;)
--- надополнето: Jul 19, 2011 2:35 PM ---
Кажи дали и на оваа издание на Копа Америка Меси беше на исто ниво како и у Барса?Сакам одговор со да или не,друго ништо не ти барам.Размисли два пати пред да напишеш. ;)
Не беше на исто ниво. Знаеш зошто? Затоа што во природата не постојат 2 исти работи. Постојат до 99% слични, а исти не. ;)
И како можеш да прашаш за играч кој играл на две сосема различни позиции, сосема различни задачи со сосема различни соиграчи(освен Маскерано) дали изиграл на исто ниво?!?!?!
Дали О'шеј од Манчестер кога е на голот игра исто добро како кога игра бек?? Или дали е исто кога е напаѓач и кога е стопер?!?!?!?!?!?!?!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220

И не знам што си очекувал, а што не. Ако ти беше озбилен во тоа што го напиша, жал ми е, ама и јас сум озбилен во тоа. А, ако ти си го напишал тоа иронично, на зафрканција, сметај дека истото и јас го сторив. ;)

Не беше на исто ниво. Знаеш зошто? Затоа што во природата не постојат 2 исти работи. Постојат до 99% слични, а исти не. ;)
И како можеш да прашаш за играч кој играл на две сосема различни позиции, сосема различни задачи со сосема различни соиграчи(освен Маскерано) дали изиграл на исто ниво?!?!?!
Дали О'шеј од Манчестер кога е на голот игра исто добро како кога игра бек?? Или дали е исто кога е напаѓач и кога е стопер?!?!?!?!?!?!?!
Болдот ти е ѕверски :)
Збориме за истиот Меси кој според многумина е најдобриот фудбалер на светот.Не може да не изигра добро кога е најпотребен за својата репрезентација иако играл и на плејмејкерската позиција.Аргентина важеше за фаворит на ова издание на Копа Америка,плус домашен терен плус според многу во тим го имат и најдобриот играч на светот.Значи Меси требаше да ја направи таа разлика.Меси со мала помош од тимот требаше да ги однесе у полуфинале. ;)
А тоа за Ошеј ти нема смисла.Бек па голман,смешки се тоа. :pos:
Доста толку со дискусијава , барем од мене. (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Болдов не ти е точен :Р

Шала, не се труди да објасниш, кој гледал фудбал без „наочари“ ќе те сфати и од еден пост, кој се ослонува на новинарски статии, нема.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
Болдов не ти е точен :Р

Шала, не се труди да објасниш, кој гледал фудбал без „наочари“ ќе те сфати и од еден пост, кој се ослонува на новинарски статии, нема.
Хах, баш него го зедов за пример затоа што има играно на сите можни позиции од голман до шпиц :D. И сега дали би имало смисла да ја споредуваш неговата игра кога игра одбрана и кога игра напад, две сосема различни позиции? Смешки, ама ај, гледам доста е поголем бројот на оние кои неутрално и реално гледаат на работите, така да, се надеавам ова ќе е еден од последните мои постови во врска со ова. Не сум ни јас адвокат на Меси па да објаснувам тука шо и како играл. :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Хаха и на терен ја ставија. И дај бе не замарајте со Барса Манчестер и што ти ја знам....
Инаку вечерва прогнозирам 3-0 за Уругвај, Форлан 2 гола.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ч.Е. другар комотно можамд ти препорачам да не се замараш со тоа што ќе го напишат за Месси бидејќи во форумот има секакви и со секакво размислување без ралзика дали имаат рамзислено пред да напишат дали се во право туку само навредуваат и пишат од прва рака....седи кулирај и читајси глупости!:D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кариоките ми ги испратија дома сеа... УРУГВАЈ! (атер за она секси цурицата :P )

Kajgana Shop

На врв Bottom