Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
тоа е нормално кога игра македонија кази ми накоја слика каде е полн кога игра вардар или било која екипа од маклига
Koj normalen seuste prati mak 1 liga ? Navivaci ima, koga ke bidat mafijasite aut od ffm ke se vratat i navivacite na stadion.

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
мината сезона Работнички,пред неколку сезони Вардар,но тука се гледа колку си запознаен со Мак фудбалот
heheheh мислам на новиот стадион со капацитет 32.000 не на стариот со 19.000

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Џабе бе им се сега не знаат ни како да се вадат.Не знам што треба да направат сега да го избришат срамот.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
човек не си во британија да имас навивачка традиција да изгубиш во прва утакмица со 4-0 и да одиш само да навиваш. Било која македонска да губеше во прва утакмица со ваков резултат во реваншот немаше шанси ни 100 навивачи да дојдат. Сигурен сум дека ке бидат присутни некој 4-5 души се еден транспарен управа педери етц... а за екипи со традиција се гледа дека си млад и не ги знаеш баш доро работите..
чудно како самиот си даваш одговор,јас знам дека е така,но убаво е што и ти си сфатил,напредуваш:)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
не зборувам само за балисти туку сите балкански групи.
Дете,еден добронамерен совет од мене може ли ?!
Интернетот користи го за едуцирање и информирање,а не за јадење гомна,орајт ?!

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Koj normalen seuste prati mak 1 liga ? Navivaci ima, koga ke bidat mafijasite aut od ffm ke se vratat i navivacite na stadion.
да мафијаши се овие оти не им помогнаат на вардар како во стари времиња да бидеш шампион со купени утакмици, со наместени да дојде чичо џаро во сред стадион и да ти го каже резултатот од пред натпреварот сега нема такви работи и нормално го нема вардар кој е крив ффм :) ма немој
--- надополнето: Jul 19, 2011 10:00 PM ---
Дете,еден добронамерен совет од мене може ли ?!
Интернетот користи го за едуцирање и информирање,а не за јадење гомна,орајт ?!
добро тогаш ти користи го само за јадење гомна а јас ќе ги прифатам тие првите совети оти си најстар

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
sverceri vo glavna uloga na stadion kakvi balisti kakvi kurac-palac,kao mali deca gi pratat postarite im brakja sto bea na sever,koi pa pustite od sto nemaat klub se u stanje da navivaat i za shaban trstena u borenje ako resi da se reaktivira.utakmicata ne zasluzuva nekakov poseben komentar od vistinski navivac,ednostavno se bese mizerno,kako i sto se ocekuvase,od mizeren broj na balisti,veke videna ikonografija so golemo albansko zname do prostackite povici koi site dobro gi znaat. balisti majstori,poligloti,navivaat na poveke jazici(isto ko sverceri),takva "grupa" stvarno nema u cela evropa garant!!!
za grobari nikad polesen nacin da so karti vlezat na sever makar eden po eden i da vo brojka makar od 100-200 lugje pokazat deka se popametni od nekoi bez 3 odd. skolo.ali nejse i toa ne se sluci.
sega navalete so pisuvanje,neka se redat stranici do besvest,koj,kolku,zasto,kako,nie,vie,oni,tie,zakon,nezakon,najbolji,najjaki,mozeme,nemozete,dojdete,dojdovme i se u picku mater po red!
zalno e nie makedoncite sto ziveeme vo drzava vo koja na oficijalen mec od kv.za liga na sampioni se vadi albansko zname kako ona denes,sto oficijalniot spiker zbori nemakedonski,i sto nekoj ovde e pogazda od nas samite!
koga ke se setam deka eden makedonec skapuva po evropski zandani,deka eden kup nasi drugari skapuvaat po sudovi,a ona kopileno sto mu vadea lisici na kale denes pak u glavna uloga na sever nesto se jaca,pokazuva mi se gadi sto ziveam vo ovaa "drzava"!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
добро тогаш ти користи го само за јадење гомна а јас ќе ги прифатам тие првите совети оти си најстар
Akо јадев гомна,тебе најпрво ќе те изедев,пошо си најголемо гомно...;)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
spored siptaRNJUZZ imalo preku 100,000 navivaci pojdeno kon filip vtori, samo so bile onevozmozeni od makedonskata policija da stignat do arenata....

Abe pleme se stvarno, vakov iskompleksiran narod nit imalo nit ce ima, igraat so srpski tim skandiraat protiv drzavata sto gi hrani.

Gjabre im e na amerika i na eu uste 5 milijardi da dadat, pak nema da se civiliziraat u geni im e ovcarstvoto i bostangjistvoto!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе нели најавуваа дека денеска ќе сме имале шанса да го видиме Филип ll полн за прв пат кога игра некој Македонски клуб??? Или ја сум гледал друга утакмица, или ништо од тоа?? Ќе ми објасни некој? :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom