тоа е нормално кога игра македонија кази ми накоја слика каде е полн кога игра вардар или било која екипа од маклига
Koj normalen seuste prati mak 1 liga ? Navivaci ima, koga ke bidat mafijasite aut od ffm ke se vratat i navivacite na stadion.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тоа е нормално кога игра македонија кази ми накоја слика каде е полн кога игра вардар или било која екипа од маклига
heheheh мислам на новиот стадион со капацитет 32.000 не на стариот со 19.000мината сезона Работнички,пред неколку сезони Вардар,но тука се гледа колку си запознаен со Мак фудбалот
чудно како самиот си даваш одговор,јас знам дека е така,но убаво е што и ти си сфатил,напредувашчовек не си во британија да имас навивачка традиција да изгубиш во прва утакмица со 4-0 и да одиш само да навиваш. Било која македонска да губеше во прва утакмица со ваков резултат во реваншот немаше шанси ни 100 навивачи да дојдат. Сигурен сум дека ке бидат присутни некој 4-5 души се еден транспарен управа педери етц... а за екипи со традиција се гледа дека си млад и не ги знаеш баш доро работите..
не зборувам само за балисти туку сите балкански групи.чудно како самиот си даваш одговор,јас знам дека е така,но убаво е што и ти си сфатил,напредуваш![]()
не зборувам само за балисти туку сите балкански групи.
да мафијаши се овие оти не им помогнаат на вардар како во стари времиња да бидеш шампион со купени утакмици, со наместени да дојде чичо џаро во сред стадион и да ти го каже резултатот од пред натпреварот сега нема такви работи и нормално го нема вардар кој е крив ффмKoj normalen seuste prati mak 1 liga ? Navivaci ima, koga ke bidat mafijasite aut od ffm ke se vratat i navivacite na stadion.
добро тогаш ти користи го само за јадење гомна а јас ќе ги прифатам тие првите совети оти си најстарДете,еден добронамерен совет од мене може ли ?!
Интернетот користи го за едуцирање и информирање,а не за јадење гомна,орајт ?!
добро тогаш ти користи го само за јадење гомна а јас ќе ги прифатам тие првите совети оти си најстар
Какво сакање бе,кога ќе ти се серат во морето.Од Косовари култура,од ќориот очи....исто.Брат те нејча во Албанија тебе а ?
nekoj od balistivestari e so baniran profil, ovoj mu e gjilit novБрат те нејча во Албанија тебе а ?
ти на мене можеш само да ми го јадеш ништо друго и после ке ти дадаме еден билет за да го гледаш Шкендија
heheheh мислам на новиот стадион со капацитет 32.000 не на стариот со 19.000