Абе талент е...за промашување!Ко го реновираа стадионот имаше некој луѓе велеа да е 50 илјади седишта или нагоре.Сигурно мислеле на вакви вонредни ситуацииНе знам што чекаш.
Он: Овие Шкендија аматери невидени. Ај можда у второ полувреме Партизан ќе излезе без голман па Шкендија ќе можат да дадат барем еден гол.
Најдобриот играч на Шкендија, најталентот, најнај се, у две утакмице не дава гол од чисти ситуации, еве глеаме колку има талент и квалитет за натпревари со ВИСТИНСКИ екипи.
И да, нема смисла да не остане атмосферата не спомната. Па ваков исполнет Филип II не сум го видел никад. Толкаво кревање, толкава бучава и најави по интернетов за инвазија, за што ја знам не, дури и бунење на Шкендија зашто од УЕФА им препорачале да ја затворат Јужна, за што ?
За 5-6.000 навијачи.
За ова прв пат слушам и да ти кажам право ништо не ме изненадува од овие кучињава ...
Општо познато е дека Зендели бил борец за права бе ))))За ова прв пат слушам и да ти кажам право ништо не ме изненадува од овие кучињава ...
Уствари да бе правата му биле загрозени на него, јас заборавив ...Општо познато е дека Зендели бил борец за права бе ))))
Абе така викаат, ама освен теренот друго немаат покажано, страв им е, превише навивачиПартизан и Шкендија играат во Македонија на Филип Втори?
Одамна е ова...Ама видиш кој како се снашол.За истата акција,некој во Хаг (недокажано) ,а некој на утакмица.За ова прв пат слушам и да ти кажам право ништо не ме изненадува од овие кучињава ...
Ламбе Арнаудов (осуден криминалец од времето на Георгиевски) ургираше за да не му се суди.Одамна е ова...Ама видиш кој како се снашол.За истата акција,некој во Хаг (недокажано) ,а некој на утакмица.
Во викенд.Од понеделник до петок си ја бркале работата. Денеска еве ова вонредно им испадна,ама ќе надокнадат.А кога се теп.. ова играат фудбал де?