Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Децибелите што се ствараат на стадионот од навивањето на Балишитите е еднакво на звукот што го ствараат 5 боинг 747 при полетување...

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Премногу се дигнаја..и премногу лошо паднаја:Dиако имаше по весниците 200,300 ден карта...они само си го плачаја превозот..картата беше гратис,али јбг и тоа не помогна...не помогна ни ДУИ ни мафијашите од Тетово кои им сошија знаме,маици,шалови...едноставно ова е нивниот максиум.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Не знам што чекаш.

Он: Овие Шкендија аматери невидени. Ај можда у второ полувреме Партизан ќе излезе без голман па Шкендија ќе можат да дадат барем еден гол.
Најдобриот играч на Шкендија, најталентот, најнај се, у две утакмице не дава гол од чисти ситуации, еве глеаме колку има талент и квалитет за натпревари со ВИСТИНСКИ екипи.

И да, нема смисла да не остане атмосферата не спомната. Па ваков исполнет Филип II не сум го видел никад. Толкаво кревање, толкава бучава и најави по интернетов за инвазија, за што ја знам не, дури и бунење на Шкендија зашто од УЕФА им препорачале да ја затворат Јужна, за што ?
За 5-6.000 навијачи.
Абе талент е...за промашување!Ко го реновираа стадионот имаше некој луѓе велеа да е 50 илјади седишта или нагоре.Сигурно мислеле на вакви вонредни ситуации :pos:

Член од
27 април 2011
Мислења
2.311
Поени од реакции
3.073
Јас живеам до стадион и можам да ви кажам дека поише се слушаат комшииве како се караат однего некакво навиванје на стадион

I

Ivanovska

Гостин
Партизан и Шкендија играат во Македонија на Филип Втори?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.710
За ова прв пат слушам и да ти кажам право ништо не ме изненадува од овие кучињава ...
Општо познато е дека Зендели бил борец за права бе :)))))

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
За ова прв пат слушам и да ти кажам право ништо не ме изненадува од овие кучињава ...
Одамна е ова...Ама видиш кој како се снашол.За истата акција,некој во Хаг (недокажано) ,а некој на утакмица.:sick::sick::sick:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Одамна е ова...Ама видиш кој како се снашол.За истата акција,некој во Хаг (недокажано) ,а некој на утакмица.:sick::sick::sick:
Ламбе Арнаудов (осуден криминалец од времето на Георгиевски) ургираше за да не му се суди.

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
А кога се теп.. ова играат фудбал де?
Во викенд.Од понеделник до петок си ја бркале работата.:D Денеска еве ова вонредно им испадна,ама ќе надокнадат.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Scepoviccuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaau drvo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop