Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

• Креатор на темата Креатор на темата Tемјан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Премногу се дигнаја..и премногу лошо паднаја:Dиако имаше по весниците 200,300 ден карта...они само си го плачаја превозот..картата беше гратис,али јбг и тоа не помогна...не помогна ни ДУИ ни мафијашите од Тетово кои им сошија знаме,маици,шалови...едноставно ова е нивниот максиум.

Не знам што чекаш.

Он: Овие Шкендија аматери невидени. Ај можда у второ полувреме Партизан ќе излезе без голман па Шкендија ќе можат да дадат барем еден гол.
Најдобриот играч на Шкендија, најталентот, најнај се, у две утакмице не дава гол од чисти ситуации, еве глеаме колку има талент и квалитет за натпревари со ВИСТИНСКИ екипи.

И да, нема смисла да не остане атмосферата не спомната. Па ваков исполнет Филип II не сум го видел никад. Толкаво кревање, толкава бучава и најави по интернетов за инвазија, за што ја знам не, дури и бунење на Шкендија зашто од УЕФА им препорачале да ја затворат Јужна, за што ?
За 5-6.000 навијачи.

Абе талент е...за промашување!Ко го реновираа стадионот имаше некој луѓе велеа да е 50 илјади седишта или нагоре.Сигурно мислеле на вакви вонредни ситуации :pos:

Јас живеам до стадион и можам да ви кажам дека поише се слушаат комшииве како се караат однего некакво навиванје на стадион

Партизан и Шкендија играат во Македонија на Филип Втори?

За ова прв пат слушам и да ти кажам право ништо не ме изненадува од овие кучињава ...

Општо познато е дека Зендели бил борец за права бе :)))))

За ова прв пат слушам и да ти кажам право ништо не ме изненадува од овие кучињава ...
Одамна е ова...Ама видиш кој како се снашол.За истата акција,некој во Хаг (недокажано) ,а некој на утакмица.:sick::sick::sick:

Одамна е ова...Ама видиш кој како се снашол.За истата акција,некој во Хаг (недокажано) ,а некој на утакмица.:sick::sick::sick:
Ламбе Арнаудов (осуден криминалец од времето на Георгиевски) ургираше за да не му се суди.

А кога се теп.. ова играат фудбал де?
Во викенд.Од понеделник до петок си ја бркале работата.:D Денеска еве ова вонредно им испадна,ама ќе надокнадат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom