Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.674
Скопје се тресе... Филип 2ри нема шанса да ги издржи овие 55.000 шипт... балисти..

Дај стајте некоја слика од стадион нешто, цело време се гледа само празната трибина(ако уопште има полна некаде).

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе нема ни 5,6 000 СРАМОТА.Па и ова навивањево ништо не слушнав.Ајде каурски пички ама македонско девојче да се пеело,сељачки комплекс бе.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Edno ne svakjam zs Partizan nejke da dade gol o_O Onaka samo se setaat po teren :) Imaa edna jaka sansa i toj igracot onaka nezainteresirano samo na levo ja povlece :eek: Nemoguce

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Другари местено е ова „икс“ :)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Како викаше онаа на А1 ... Ова досега луѓе не е видено :D:D:D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
A бе овие имаат некоја песна за клубот ова Планинариве ??? Јас не слушнав ништо друго освен учк, македонско девојче, шипри етнике, косово ... И овие се нарекуваат себе навивачи ??? Па Гробари на првата утакмица не ја извадија од уста химната на Партизан (секако имаше и ситни провокации) ја овие ровокопачиве не слушнав една песна за клубот да испеат ...
Добро е ти нешто си слушнал јас ништо не ги слушнав за момент помислив дека е празен Филип 2 :)
--- надополнето: Jul 19, 2011 7:40 PM ---
Абе нема ни 5,6 000 СРАМОТА.Па и ова навивањево ништо не слушнав.Ајде каурски пички ама македонско девојче да се пеело,сељачки комплекс бе.
А ќе им враќаа на Гробарите за тоа што ги вреѓале во Белград :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ова ме потсеќа на една ситуација кога на фановите на Кф Милано од Куманово беа на гостување...не ми текнува кај поточно. Но спротивниот табор си навивал си пеел...па почнале против шипциве...а овие незнаеле како да вратат па почнале да скандираат Тишина..Тишина.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Ова ме потсеќа на една ситуација кога на фановите на Кф Милано од Куманово беа на гостување...не ми текнува кај поточно. Но спротивниот табор си навивал си пеел...па почнале против шипциве...а овие незнаеле како да вратат па почнале да скандираат Тишина..Тишина.
Хахахахахахахахахахааааааааа :pos::pos::pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Навивањето се слуша до Куманово..ме фаќа страв да искочам на терасата. Можам да си замислам како им е на играчите на Партизан.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Местена е оваа 5-0 за Шкендија.
2 гола ќе даде Пацоли, а хет-трик ќе даде Ибрахим Ругова!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.710
Баш така. Тоа ти е кога гледаш како некои идиоти ти всадуваат желба да ја напуштиш сопствената држава.
Не знам што чекаш.

Он: Овие Шкендија аматери невидени. Ај можда у второ полувреме Партизан ќе излезе без голман па Шкендија ќе можат да дадат барем еден гол.
Најдобриот играч на Шкендија, најталентот, најнај се, у две утакмице не дава гол од чисти ситуации, еве глеаме колку има талент и квалитет за натпревари со ВИСТИНСКИ екипи.

И да, нема смисла да не остане атмосферата не спомната. Па ваков исполнет Филип II не сум го видел никад. Толкаво кревање, толкава бучава и најави по интернетов за инвазија, за што ја знам не, дури и бунење на Шкендија зашто од УЕФА им препорачале да ја затворат Јужна, за што ?
За 5-6.000 навијачи.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Какви 5-6 илјади? Нели гледате дека седи еден на столче, па десет празни, па двајца па пак десет празни столчиња.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Местена е оваа 5-0 за Шкендија.
2 гола ќе даде Пацоли, а хет-трик ќе даде Ибрахим Ругова!
A бе Ругова од гроб ќе стане :D !?! Јас мислам претседателкава на Косово :pos:
kosovo-president-Atifete-Jahjaga.jpg

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
И после ова ако кажат дека арената била полна,дека се утепале од навивање цела утакмица ... значи стварно ќе незнам шо да кажам. Убаво чисто јасно и гласно се гледа оти освен по некоо скандиране каурски.. девојче и слични нема ни Н од навивање. А за играта и во Белград беше така. Прво полувреме поопуштено,2ро нагази гас малце и 2-3 комада.А сега направејте разлика:

Они ќе покажале как се навива. Ц Ц ц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom