Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
многу е лесно да дојдеш до карта оди декларирај се албанец и ќе гледаш што ќе сакаш да се разбираме сите знаеме со кого имаме проблем во овој дуел а вие клинците од трета страна (се работи за македонци анти шкендија што се не за сите)
Болдот-и пиштол на чело да ми стават и да ми кажат или кажи дека си албанец или ќе те пукам,нема да кажам дека сум тоа,макар последно да ми е,се разбираме ?!
Не можете вие во туѓа држава да кажувате кој како да се декларира за да дојде до мочана карта,ама по се изгледа смеете,скапаните наши политичари се криви за тоа што ве тинтрат многу многу.
И да,за тебе не сум клинец,колку јас имам години ти толку влакна на главата немаш.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Балисти, се надевам ќе направите навивачко шоу, втора и последна утакмица во Европски натпреварувања ви е, дај нека се памети.
Сакаат да се збогуваат убаво, можеби воопшто нема да видат европска сцена во иднина. Затоа селективно даваат карти.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Мора да се декларираш Албанец за да гледаш фудбал.... Замисли да беше забрането за Албанци да купат карти ?!?! ДИСКРИМИНАЦИЈА !!! ГРАЃАНИ ОД ВТОР РЕД !!! Па шо ги знаеш и барикади може ќе ни кренеа :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Кореографијата ќе биде 100 метри долго албанско знаме, тоа е тоа...:(:mad:

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
тоа е условот за да дојдеш до билет ја не сум го мислел тој услов тоа е од раководсво на шкендија ама го подржувам оти јас и сите албанци било која екипа од македонија да ига со билокого не беше интересно и не пишувавме дека сме против билокоја екипа со еден збор не не интересираше а овде има 54 страни со навредувања кон албанскиот народ и кон албанска екипа која ги тепаше сите екипи оваа година и со футбал и со навивање и сега дај ми карта да дојдам и на стадион да те пцујам е нема. И колку што ти немаш интерес да се декларираш како албанец ја 100 пати повеќе немам интерес од тебе да се дкларираш како таков ама така е условот

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Мора да се декларираш Албанец за да гледаш фудбал.... Замисли да беше забрането за Албанци да купат карти ?!?! ДИСКРИМИНАЦИЈА !!! ГРАЃАНИ ОД ВТОР РЕД !!! Па шо ги знаеш и барикади може ќе ни кренеа :)
Какви црни барикади, премногу се испуткани за да го направат тоа.
Ќе креваа галама кај Рикер а.к.а љубовникот на Ахмети и кај Хелсиншки комитет.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
шо тоа бе? не давале карти на македонци? не сме биле доволно "убави" како нив, или што е проблемот? :D
башка и да ви кажам право, тие две екипи не ни ми се гледаат

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.709
Кој црн услов, на плоштад у Тетово у слободна продажба биле картиве :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Кореографијата ќе биде 100 метри долго албанско знаме, тоа е тоа...:(:mad:
И километарско знаме да постават нема да им го покрие срамот од двомечот со Партизан.
Креваа галама декаќе ја освојуваат Европа? Креваа галама дека имаат големи шанси со Партизан?

Се испосраа в гаќи, сега нека јадат тоа што кењале.

P

PewDiePie

Гостин
И најмалку што ќе има денеска е футбалот значи резултатот се знае денеска ќе има нешто друго што нема да биде интересно за неутралците
Што ќе има бе мајчин ? А ? Знаеш што ќе се случи ако решат да прават глупости балистите ваши ? Ќе јадете ќотек од полицијата како што не бил до сега виден на наш стадион,сега на вести кажаа дека и српски полицајци ќе имало(незнам за кој кур)ама верувам дека нив нема да им биде ама ич жал да удрат по луѓе какви што ќе има денес на стадион.

Како и да е верувам дека ова ви е последно европско натпреварување,уживајте за последен пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom