Ѓорче 1932
тој сум...
Што ни е гајле нас за Косовското,само да нема нешто што не вреѓа нас,пошто поширока јавност го гледа ова.
Биди сигурен дека ќе има нешто што ќе не вреѓа и нас Македонците

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ни е гајле нас за Косовското,само да нема нешто што не вреѓа нас,пошто поширока јавност го гледа ова.
Искрено се надевам дека лошо си разбрал.Што кажаа на телевизија сеа нешто, демек мак знаме запалиле ?
сите вистински Македонци не ме интересира ниту Шкендија ниту Партизан.
а да се гледас себеси во огледало па после да писувашПа искрено боли ко че видам со какви фаци ја делам земјава.
Мило мие што не се продават карти во скопје и е услов да бидеш албанец па да дојдеш до билетнемам ништо против никого ама тие што се за партизан нека идат у Београд нека гледаат Шкендија во скопје игра како домаќин и треба да ги задоволи нивните навијачи а не сербоманите и анти-албанците
и Шкендија сака да се натпреварува во Албанија ама немогучеЕпа да са паметни нашиве, една провокација кон Македонскиот народ и Македонската држава, одма искључуење од свите натпреваруења на Шкендија у Македонија и доживотна забрана за натпреваруење у истото. Па нека се натпреваруваат у Албанија после. Ама кој би го напраел тоа...
неутралец овој како што знам е македонски форум гледас ги коментарите и многу јасно кажуваат колку неутралци сте. И најмалку што ќе има денеска е футбалот значи резултатот се знае денеска ќе има нешто друго што нема да биде интересно за неутралцитеА тие што сакаат да гледаат фудбал,а се Македонци,што правиме тогаш ?!
До кога со глупиве тези бе не знам !
неутралец овој како што знам е македонски форум гледас ги коментарите и многу јасно кажуваат колку неутралци сте. И најмалку што ќе има денеска е футбалот значи резултатот се знае денеска ќе има нешто друго што нема да биде интересно за неутралците
многу е лесно да дојдеш до карта оди декларирај се албанец и ќе гледаш што ќе сакаш да се разбираме сите знаеме со кого имаме проблем во овој дуел а вие клинците од трета страна (се работи за македонци анти шкендија што се не за сите)Уште една глупава теза и уште поглупаво размислување,а и ништо чудно,толкав е капацитетот на твојот мозок очигледно.
Дете на форумов кој што сака може да пишува,еве јас ги пцујам и Шкендија и Партизан,а сепак сакам да гледам фудбал како обичен гледач,што правиме тогаш,нема карта или ?!
Може сакам да гледам навивачки дуел од кај знаеш ?!
Ќе имало нешто друго што нема да биде интересно за неутралците ?!
Па да,ќе се ебете на стадион меѓу себе.