- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Или е трол
јаооооооо
втор коментар
или е глуп или е луд
или има пари за фрлање
Или е трол
јаооооооо
втор коментар
или е глуп или е луд
или има пари за фрлање
јас сум емуц и така го викат по нашки смеро де.....и у брошурата од школото го пишува (електротехничар и енергетичар(висока струја) ...после ПТТ-телекомунијации (ниска струја)
висока струја?
кај истиот батка
видео .) старата долу на кадар..како јади
да и автоматичарите се ниска струја исто то јас шо го учев...јас сум емуц и така го викат по нашки смеро де.....и у брошурата од школото го пишува (електротехничар и енергетичар(висока струја) ...после ПТТ-телекомунијации (ниска струја)
не они се заедно со информатичарите јас сум тоа...Техничар за компјутерска техника и Автоматика..посебно ја нема автоматичарда и автоматичарите се ниска струја исто то јас шо го учев...
Добар брк влече бабата
висока струја?
кај истиот батка
видео .) старата долу на кадар..како јади
исти курац ти е уствари... јас бев тоа до пред 2 месецине они се заедно со информатичарите јас сум тоа...Техничар за компјутерска техника и Автоматика..посебно ја нема автоматичар
Последниот пат кога напишав дека фали повеќе бело бев саркастичен.
и јас бев во истото училиште што го објавив...електроника и телекомуникации, па никогаш не бевме наречени слаба струја....јас сум емуц и така го викат по нашки смеро де.....и у брошурата од школото го пишува (електротехничар и енергетичар(висока струја) ...после ПТТ-телекомунијации (ниска струја)
да не биди за џабе белото....вака даПоследниот пат кога напишав дека фали повеќе бело бев саркастичен.
Еве, овојпат морав да поправам:
исти курац ти е уствари... јас бев тоа до пред 2 месеци
абе....колеги ебагоне они се заедно со информатичарите јас сум тоа...Техничар за компјутерска техника и Автоматика..посебно ја нема автоматичар
абе остај бркојте сите се веселат..таа гнетиДобар брк влече бабата
Па зошто да јаде дома, кога ќе се нафука на гости... x]абе остај бркојте сите се веселат..таа гнети
мн че ја држи.....Па зошто да јаде дома, кога ќе се нафука на гости... x]