Пивофест 2011 - 14-17 јули

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Вечерва слабо беше со народњаци...али вчера сум се напраил мишка брату...а денес помалце....вчера на Ван гог седнавме у тревник 6 другари 30тина пива по 1.5 л...потоа дома кај мене вино се нарокав и камен коа станав незнаев што сум праел...едвај се најдов....а денес 4 другари 12 пива :P слабо и музиката не ни одеше...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.235
Пивото ме бутна

Прилеп Пивофест | 18.07.2010

По настапот на Цеца, по полноќ покрај дрвјата имаше луѓе кои одмараа на кратко, а имаше и такви кои легнале да одспијат до сабајле, или пак пивото ги успало.

Овој стар чичко во едната рака држеше Крали Марко пиво, а во другата 19ка цигари и спокојно си спиеше...
Испратено од Оливер Тодорски

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Чекај да видиме шо снимил комшијава, аааааааа се качил на високо да не го соцапаат :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
не заебавај ,барем качувањето по дрво ви е најмал проблем :pos: ; )
иначе колку што глеам тоб сте поминале 1ва вечер.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Пивото ме бутна

Прилеп Пивофест | 18.07.2010

По настапот на Цеца, по полноќ покрај дрвјата имаше луѓе кои одмараа на кратко, а имаше и такви кои легнале да одспијат до сабајле, или пак пивото ги успало.

Овој стар чичко во едната рака држеше Крали Марко пиво, а во другата 19ка цигари и спокојно си спиеше...
Испратено од Оливер Тодорски
vidovme eden za vreme na superhiks, kako lezi pred tehnomarket, policajci pominaa do nego ke go izgazea za malku, ic ne ni se podrudija da go potkrenat da vidat dali e ziv ili umren :confused:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Што ви е финтата со мајците.. Прилеп ебагоо.. дај бе малце по цивилизирано,мајка му стара ..:D
Прилеп Ебаго?
тоа ти е одговор на прашањето: град во Македонија со 11 букви :D
во Прилеп место добар ден можеме да си караме.....Прилепскиот менталитет е нешто што другите поинаку би го разбрале :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
ја бев само првата вечер и се испотив 4035825292572038434 пати:) Си поминав јако, со јако друштво. Се исшуткав здраво:) На Лута рана од Хикси имаше едни пицнати ко за на свадба, со светликави панталони, кошули, шешири...абе коа сум ги размавал во шуткаааа:D

Член од
26 декември 2008
Мислења
70
Поени од реакции
7
вчера јако беше, вечерва че биди ЛУДООО!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Пошо оваа година ни ги донесоа Продиџи и Сајпрес хил следната година ги очекуваме и ву танг клан...
Знаеш што е најтрагично? Што дури и анкета имаше за кој да го донесат. Апсурд. Јас мислам следната година може и цел Ву танг да го донесат, а може и Курт Кобејн ако му платат доволно да го воскреснат.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.028
Хухууу...

Еве ме мене назад.
Тргнав во сабота со специјалниот воз во 11 што тргнуваше од СК за ПП. Стигна возот за 3 саати. 265 денари карта е сосема коректно.
Брокер, ти ја разбирам желбата за автобуски превоз, ама тоа предложи го на организаторите, пишување само на форум, нема да заврши работа баш многу.

Во споредба до претходните години, може да се пофалат штандовите на пиварниците кои оваа година повеќето беа на приземје и кат.
Друго беше исто ко лани.
Бев сместен кај роднини кои имаат тригодишно синче, па да ги испочитувам, немав многу можност да прошетам по свој ќејф, мада и од она малку виденото може да се извади заклучок дека фестивалот е таков како што е.

Работа што ми направи ќејф е што во саботата од 1 и нешто по полноќ музика пуштаа Давор (мислам дека тој беше), Чваре и Славе. За жал морав да заминам на сред сет на Давор.

Наредните години ако идам, тоа најверојатно ќе биде со друштво од Скопје и ќе идеме специјално за некој бенд, еве на пример WU TANG. Додуша и оваа година имаше црнци, плех оркестри од Радовиш, Штип... :pos:

Ако споредуваме во светски рамки, настан приближен на овој е Redneck Olympics :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.235
Наредните години ако идам, тоа најверојатно ќе биде со друштво од Скопје и ќе идеме специјално за некој бенд, еве на пример WU TANG. Додуша и оваа година имаше црнци, плех оркестри од Радовиш, Штип... :pos:
Ако споредуваме во светски рамки, настан приближен на овој е Redneck Olympics :pos:
:pos: :pos: :pos:

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Абре кловнови и шутки ли направивте??? Како не ви е срам бе!!! Барем не ги објавувајте!!!! Ако е така мене секој ден ми е пиво фест;) нормално без срања ко вас со шутки!!

Kajgana Shop

На врв Bottom