Најлоши и најглупави филмови

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
овој филм ги содржи најпатетеичните веќе видени акциони трикови, пробале да ја направат формулата за акционен филм што би се продавал без да запазат уметност
Готово им снемува идеи на холивуд и се повторуваат, секогаш главниот лик победува воа ноа досадни се више ! Сеа си симињам и си гледам серии закон ми се :)

argenthessis

Highflyer
Член од
9 јуни 2011
Мислења
1.612
Поени од реакции
2.132
Готово им снемува идеи на холивуд и се повторуваат, секогаш главниот лик победува воа ноа досадни се више ! Сеа си симињам и си гледам серии закон ми се :)
Ова е точно. Во денешно време ретко доаѓаат свежи идеи од холивуд, повеќето американски филмови кои се свежи не од холивуд, обично се independent. Се денеска е свртено на акција, на специјални ефекти, на динамичност и се е предвидливо нема изненадувања.

И да се појави друг Стенли Кјубрик денеска нема да му дозволат да сними нешто слично на 2001: A space Odyssey, едноставно таргет публиката денеска е премногу глупа за да свати и разбере таков филм.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.043
Последен гледан, онака лош лош.. The other guys.
Да имав meth до мене - ќе конзумирав. Болеше дури.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.890
Поени од реакции
2.114
Мимикрија 2... моментално го гледам и е тотален промаршај...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200

Можеби не е најглуп, ама е еден од поглупите филмови што сум ги гледал во последнава година.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.043
Можеби не е најглуп, ама е еден од поглупите филмови што сум ги гледал во последнава година.
Mожеби единствениот регистриран кикс од Псајсајд. :icon_lol: Го пофали филмот доста, после гледање, изгледа уште е бил под импресии. Инаку да, како што кажа не е најглуп.. не бе, не е за овде, едвај подпросек мене ми беше. Има доста лоши. Овој е обичен, предвидлив. Али барем ќе се нагледаш на острови и убавини. :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Прееска го гледав, и не е глуп како I got five on it, но е одма после него и се вика Shaolin soccer :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Eve edna lista od mene za dobri filmcinja :)
Komedija :
Harold and Kumar go to the white castle
Harold and Kumar escape from guantanamo bay
Harold and Kumar Christmas taka se vika ali ne e izlezen uste
Akcija :
Crank 1
Crank 2
Crank 3 sea ke izleze vajda e dobar
Echelon Conspiracy
Transporter 1,2 i 3
Kazino filmcinja :
21
Ocean's Eleven
Ocean's Twelve
Ocean's Thirteen
Horror
Ring 1 i 2
The blair witch project
House of huanted hill

The mirrors 1 & 2
I ajde i use nekoi serii da preporacam
Lost
Prison Break
The X Files
Friends
Two and a half man
i to. :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Eve edna lista od mene za dobri filmcinja :)
Komedija :
Harold and Kumar go to the white castle
Harold and Kumar escape from guantanamo bay
Harold and Kumar Christmas taka se vika ali ne e izlezen uste
Akcija :
Crank 1
Crank 2
Crank 3 sea ke izleze vajda e dobar
Echelon Conspiracy
Transporter 1,2 i 3
Kazino filmcinja :
21
Ocean's Eleven
Ocean's Twelve
Ocean's Thirteen
Horror
Ring 1 i 2
The blair witch project
House of huanted hill

The mirrors 1 & 2
I ajde i use nekoi serii da preporacam
Lost
Prison Break
The X Files
Friends
Two and a half man
i to. :D
Шефе овде е за Најлоши и Најглупави филмови темава..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Значи не ми се верува што изгледав попладнево.

Teeth Вагина со заби. Мислам уатафак? Уште еднаш кога ќе ме викаат на филм ќе се јавам унапред да ми го кажат филмот. Го класифицирам во иста категорија со Drag me to hell, наречена како so bad that is good. :P

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.043
А несакајќи можеби еден од топ5 погоди со Crank 2.

Z

zmej gorjanin

Гостин

Mожеби единствениот регистриран кикс од Псајсајд. :icon_lol: Го пофали филмот доста, после гледање, изгледа уште е бил под импресии. Инаку да, како што кажа не е најглуп.. не бе, не е за овде, едвај подпросек мене ми беше. Има доста лоши. Овој е обичен, предвидлив. Али барем ќе се нагледаш на острови и убавини. :)
Ај ќе ви се умешам во заклучоциве и нема да се сложам со вас :). Ако ова е подпросечен и тотално предвидлив филм, дај кажете ми еден холивудски филм од 2009 та па навака којшто би требало да му служи ко пример на филмов?

Инаку се слагам дека крајот можеше да биде подобар доколку другата двојка завршеше трагично кога сите би очекувале хепи енд или пак само Мила Јовович да останеше жива на крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom