Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Negredo will stay in Sevilla on permanent deal.

fuuuuuuu.png

другата желба не ја кажувам, ќе ме заебат и за тоа... :mad:

Не приметив некој да го стаел ова, и да го стаел нема врска :)
Гарај и официјално у Бенфика :(:(:(:(:(
http://www.realmadrid.com/cs/Satell...cadoOficial/Comunicado_oficial_2011-07-16.htm
Го имаше поназад. Нема везе, битно ни отиде Гарајчо. Многу очекував од тоа дете.
Денес Варане се покажа одлично, незнам дали приметивте али беше одличен не само во дефанзивните задачи, туку и од наша половина на другата даде неколку добри дијагонали. Прецизни. Во скоковите доминираше, се на се, солиден.
Гарај со бај бек опција беше ?

^ Зошто за Албиол е ИГРАЧИШТЕ, а кога и да играше мене ми седеше како доста стабилен, не паничеше како Албиол. И што бидна, Гарај у Бенфика а ова мрсуљов остана у Реал, ама се гледа дека му е еден од поомилените на Мурињо. И слеп да беше, ќе видеше колку утакмице ни заеба мрсуљов...ама тоа е.

п.с
v212147m.jpg

:D :D :D :D

При Мората, Хезе, Хоселу...Перез се запнал за петлево од Бразил. Ебате играчот, ја реков кузнае што играчиште е, а уствари е дрво невидено. Е сега дали е под притисок или незнам што, ама до сега не покажа ништо со што би заслужил да игра у Тетекс, а не у Реал.

При Мората, Хезе, Хоселу...Перез се запнал за петлево од Бразил. Ебате играчот, ја реков кузнае што играчиште е, а уствари е дрво невидено. Е сега дали е под притисок или незнам што, ама до сега не покажа ништо со што би заслужил да игра у Тетекс, а не у Реал.

У Реал би имал поголем притисок отколку во Бразил, сепак, Реал е, ако она му е многу... :)

^ Зошто за Албиол е ИГРАЧИШТЕ, а кога и да играше мене ми седеше како доста стабилен, не паничеше како Албиол. И што бидна, Гарај у Бенфика а ова мрсуљов остана у Реал, ама се гледа дека му е еден од поомилените на Мурињо. И слеп да беше, ќе видеше колку утакмице ни заеба мрсуљов...ама тоа е.

п.с
v212147m.jpg

:D :D :D :D
како да не го сакаш?вистински спортист и човек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom