Јас би сакал и сега. Да ставиме крај на овие глупости по форуми.
Не,неможе на кого што му текне во оваа држава да прави што сака..3 пати истата власт победува на избори со овој проект ставен во програма, а тоа значи дека има легитимитет да го заврши..поголем легитимитет од тиоа здравје ..и мене многу работи не ми се допаѓаат,сум против рамковен договор,против двојазични табли,против албанско знаме што се вее во Македонска држава..итн..па никој не ме прашува..
--- надополнето: Jul 16, 2011 7:46 PM ---
Џамиите кои никнуваат како печурки после дожд се финансираат од државниот буџет? Ма ајде ти се молам....
Уште колку дегенски постови ќе се пишат со класификацијава на патриоти и предавници? Како може некој да си зима за право да се нарекува себеси патриот САМО ако го подржува овој проект, а секој кој не го подржува е предавник... Никаде низ темиве за проектов немаше испади од типот `Александар е грк`, `Гоце и Даме не се македонски херои`, ... она што навистина е анти-државно и предавнички! Но сепак, некои клошари си зимаат за право да маваат етикети без основа. Ако не се платени за тоа, навистина е штета да паѓаат толку ниско....
Уште пострашно,се финансираат со пари од Саудиска Арабија и незнам каде..и што е тоа битно од каде се парите,мене ми смета што во Скопје има повеќе џамии од цркви, а Христијанското население е 70 и кусур %.. во ред ли е тоа, зашто не отвориш ваква тема па да дискутираме како луѓе,него ова ти е трн во око
--- надополнето: Jul 16, 2011 7:54 PM ---
Со твои зборови:
Тоше е македонец и Шакири е македонец зошто се родени во Македонија и затоа сум јас горд на нив.
Туку шо прајме со македонците што не се родени тука? Тие не се македонци?
И што си ти толку горд на Јустинијан?
И Мака Тереза не е Македонка ,него родена во Скопје, тогаш Скопје не било дел од Македонија.. има споменик на мајка Тереза, има музеј на истата,цел свет знае дека тука е родена,ама дека е Албанка.. и сега што правиме бе гаде/гаду ..? Дај ми одговор душо златна