Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може да ве прашам колку пари се дава за полагање на таа некоја си потврда за малетници за мотор од 50 кубици според вас кој е подобар мотор (двотактен или четиритактен од 50 кубици) кој подолго ке трае и колку се плаќа за регистрација фала однапред

Ако може да ве прашам колку пари се дава за полагање на таа некоја си потврда за малетници за мотор од 50 кубици според вас кој е подобар мотор (двотактен или четиритактен од 50 кубици) кој подолго ке трае и колку се плаќа за регистрација фала однапред
Hamachito btw nikako za tie pari bez ogled sto ti kazuvaat!
Plus ja pojma neam :) za polaganje za prdalci :)

овој мислам дека е истиот оној што сакаше да се откачи од моторов... мене ми го нудеше трампа за фордот... пази ми вели дека вредел 1400 евра.. па демек ај глава за глава да се мењаме... да му даам кола за ова точаче... па нек биде и хамачи... не вреди повеке од 700 евра...

50 кубика е одлично за град. Не треба регистрација има ефтини делови за низ град стварно му нема замена. Е сега исто такво 50-че само му ставаш мотор од 125-ка и пак пичиш низ град без регистрација нормално :). Фактички парите за регистрацијата ти одат во трошење за бензин:sneaky:

jonway skuterive (50cc) imaat kvalitet? итно ми треба одговор

Што мислите кога скутериве се најефтини? Пролет, есен, лето или зима?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom