јас бев 3 месеци аут од фејсбук...профилот ми беше нечепнат....значи тешко дека би ти бил профилот избришанколку време од прилика ако не влегуваш воопшто ќе ти го избришат профилот??
месец, два?
штом ти 3 месеци не си бил влезен, а нечепнат профилот, тогаш е добро Ч)јас бев 3 месеци аут од фејсбук...профилот ми беше нечепнат....значи тешко дека би ти бил профилот избришан
мислам дека ако го бришиш...ти даваат една недела да се премислиш...осмиот ден го нема...
ноември 2010-јануари 2011 3 месеци без логирањештом ти 3 месеци не си бил влезен, а нечепнат профилот, тогаш е добро Ч)
фала на информацијата
Побрз пат да пратите порака
Just click to start a conversation with the friends you message the most. Your chat availability settings have not changed.
На чатот го стегна нешто, шо да му напрам за да проработит ?
Еве моментално решение за чатот на фејсбук додека не се врати старата верзија на чатот
http://www.facebook.com/sitetour/chat.php
1. Стиснете на Pidgin
2. Симнете го Plugin-от и инсталирајте го
3. Направете како што ви пишува на туторијалот
Еве уште една мала помош од мене за facebook chat !
Кликнете на линков и во ново јазиче ќе ви се отвори стариот chat !
http://www.facebook.com/presence/popout.php
Повели одговор.заборавив да надополнам на десен клик OPEN IN NEW WINDOW во спротивно нема да работи
Погали го нежно.На чатот го стегна нешто, шо да му напрам за да проработит ?
може printscreen?Кога пробувам да се логирам преку Опера, добивам Error:
Unable to complete secure transaction
Check that the address is spelled correctly, or try searching for the site.
Чаре?
може printscreen?
значи сакаш да се вклучиш на fb преку опера?
епа...... значи до операта е нешто........пробај по некое време пак....ако не ти отвора фб...деинсталирај ја....па инсталирај....Преку Хром влегува, проблем е само Опера. Првпат вчера проблем ми јави, не знам шо и е филмот.
It's the future.луге што е работава со чатов не работи ми вика Побрз пат да пратите порака
Притиснете на долното копче за да започнете разговор со пријателите на кои најмногу им пишувате пораки. Your chat што е работава