Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас одамна немам земано ништо, последен е Кајенот од јануари.
Гледам има интерес за макети, наскоро ќе ги претставам моделите кои јас ги правев.
Е за таков ти зборам да си купиш, Cosworth 1/18 од UT ModelsМногу добри примери, браво!
Примети ја сликава со интеркулерот што има во позадинаRS Cosworth
Кај нас нема да го најдам од UT. Гледам се врткаат по eBay/Amazon ама многу пари чини сосе достава, тој и онака не е евтин... а како сум изгорен за еден во 1:18Е за таков ти зборам да си купиш, Cosworth 1/18 од UT Models, само не знам коку лесно може да се најде сега.
Обавезно ставај слики!jas imam cosworth BEL 1/18
--- надополнето: Jun 28, 2011 10:15 AM ---
samo da go najdam negde na tavanot e :S
Човече, ова е цело богатство!!!Прегледај го приврзокот 32336Извинете за цензурата, моравна познаничка моја, татко и го поседува ова се
Е ова ти се вика вистински колекционер на автомобили во размер, браво!Прегледај го приврзокот 32336Извинете за цензурата, моравна познаничка моја, татко и го поседува ова се
jaka mu e kolekcijata samo mu fali uste eden hammer h1Прегледај го приврзокот 32336Извинете за цензурата, моравна познаничка моја, татко и го поседува ова се
jaka mu e kolekcijata samo mu fali uste eden hammer h1, vojnicka verzija a koj slucajno go prodavam
![]()