Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
еднаш негде реков, и пак ќе речам:

карактер! убавината доаѓа - и проаѓа ..карактерот, ако не е фејк, останува ;)

Како тоа убавината проаѓа а карактерот ? ако глеаме реално секој може да го смени карактерот ако се сака.Убавината океј со стареењето се "губи" ама како шо знам има добри типки и на 35-40 години па не им поминала убавината. :pipi:

Како тоа убавината проаѓа а карактерот ? ако глеаме реално секој може да го смени карактерот ако се сака.Убавината океј со стареењето се "губи" ама како шо знам има добри типки и на 35-40 години па не им поминала убавината. :pipi:

све зависи на тоа како ја гледате вие машките убавината..
шо ако сум убава, а сум тапа?

све зависи на тоа како ја гледате вие машките убавината..
шо ако сум убава, а сум тапа?

Реков карактерот може да се смене тоа е факт со малце труд.Друго ти ако си убава а ако си тапа тиа шо ќе биде со тебе ако те сака и ако има мозок и пари( ок не мора мн пари) ќе се потруде и да те подуче на култура,па знаење нешто ќе те мотивира ово оно ќе посветува внимание на тебе повеќе време и на твојот карактер/знаење (да не бидиш тапа туку затка :D) има лек за тоа сакам поентата да ми ја сватиш на мојот муабет а не да се контриме напразно. А некоја ако е грда за да ја направе некој лепотица требе да биде милионер и да троше на пластични операции и пак нема да биде тоа тоа.

Реков карактерот може да се смене тоа е факт со малце труд.Друго ти ако си убава а ако си тапа тиа шо ќе биде со тебе ако те сака и ако има мозок и пари( ок не мора мн пари) ќе се потруде и да те подуче на култура,па знаење нешто ќе те мотивира ово оно ќе посветува внимание на тебе повеќе време и на твојот карактер/знаење (да не бидиш тапа туку затка :D) има лек за тоа сакам поентата да ми ја сватиш на мојот муабет а не да се контриме напразно. А некоја ако е грда за да ја направе некој лепотица требе да биде милионер и да троше на пластични операции и пак нема да биде тоа тоа.

мхм, како шо волкот го менува крзното, влакното де ..

Карактер + внатрешна убавина.........тоа е вистинскиот избор.....и не е релативно.......
--- надополнето: Jul 16, 2011 3:27 PM ---

абе ..иди легни си..под сенка ..некаде........

Па секогаш бирам дечко првин според убавината. Кога ке видам некого отпрвин не можам да кажам: „Еј види го оној колку добар карактер има..“ Секогаш прво гледам убавина, па потоа осознавам каков карактер има. Ако не ми се допаѓа карактерот тогаш ставам крај и одам во нова потрага... :)

Прво што може да се забележи е физичка привлечност, потоа со запознавање се открива и карактерот. Ама бирајки помеѓу карактер и физичка привлечност, карактерот ми е на прво место секогаш. Која е поентата да бидам со некоја, колку да ми се свиѓа доколку једва се согласуваме.

Карактер прво и основно, макар што и убавината не ја занемарувам, едното без другото во секој случај не одат, не барам некаква вселенска лепота, точно е дека физичкото во голема или мала мера се губи со возраста, но треба да ти се доаѓа дома, да те чека нешто симпатично :cool:

Normalno vtoriot primer. Za ubavite maski znaete kako vikaat toj sto e premnogu ubav i nikogas ne e samo tvoj, dodeka vtoriot ako ima karakter kakov sto e daden vo primerot ke znae poveke da te ceni i da te pocituva. Znaci dokolku si najdes takov fakaj go i ne go ispuskaj od race. :)

Убавината може да ме привлече, ама за да ме задржи некој, битен е карактерот.:pipi:

Карактерот, секако. Ако едно дрво е шупливо нема да може да опстане долго.

Ubavinata mi odbrala ... karaktero ke go smenam so vreme :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom