Фан Клуб: Партизан

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Знае некој колку пари ке бидат картите за натпреварот со Шкендија и кога ке се пуштат во продажба ?
И ја сакам да знам каде ќе се продаваат и колку пари ќе бидат?

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
OK... izvukli smo Genk, pa sta......i Anderleht je bio jak i Njukasl...pa jel se musema tresla na Sejm Dzejms Parku ili na JNA, jel se himna LS slusala u Briselu ili u Beogradu? Ajmo Grobari da cujem ono nase: JA VERUJEM!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
А, кога ќе бидат пуштени во продажба ако може да кажете... И, сигурно, при овој резултат, нема да наполните 30.000? :)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Партизан силно притиска за Даниел Мојсов изминатава недела Младен 4 пати му ѕвонел на Даки :D
Но најголема пречка околу реализација на овој трансфер е Буторовиќ кој не сака да слушне за негова продажба на Партизан и ѕвезда.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
На стадионот нема да се продаваат карти ?

Г

Грејвдигер

Гостин
kartite ke se prodavat samo vo Tetovo...
Не може да се продаваат само во Тетово затоа што се игра на „Филип Втори“ и треба (би требало) да се продаваат и на билетара на Филип II. А сигурно ќе има и пред почетокот на натпреварот, нема шанси да наполнат 30,000.

Член од
30 август 2009
Мислења
203
Поени од реакции
14
Biletite ke se prodavat u Tetovo i u biletara ama za da kupis bilet ke treba licna karta :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Генк - Лион --1-0 пријателска(30 минута) овие веднаш да покажат дека не се слаби :)))) нека се испуцаат во пријателските:)
--- надополнето: Jul 16, 2011 2:41 PM ---
http://www.smedia.rs/sport/vest/49462/grobari-fk-partizan-balisti-skendija-Balisti-najavili-krvavu-osvetu-Grobarima.html
Еве ги простациве се јавија :))
--- надополнето: Jul 16, 2011 2:43 PM ---
http://www.smedia.rs/sport/vest/49451/skendija-fk-partizan-koha-ditore-albanski-mediji-Albanski-mediji-Skendija-igrala-na-stadionu-Zvezde.html
Еве уште нешто!!
--- надополнето: Jul 16, 2011 2:47 PM ---

Секоја чест за гестот на целиот стадион кон овие поединци на кои очигледно не им е место на југот.

Kajgana Shop

На врв Bottom