- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
И ја сакам да знам каде ќе се продаваат и колку пари ќе бидат?Знае некој колку пари ке бидат картите за натпреварот со Шкендија и кога ке се пуштат во продажба ?
И ја сакам да знам каде ќе се продаваат и колку пари ќе бидат?Знае некој колку пари ке бидат картите за натпреварот со Шкендија и кога ке се пуштат во продажба ?
kartite ke se prodavat samo vo Tetovo...И ја сакам да знам каде ќе се продаваат и колку пари ќе бидат?
Sakas da kazes ako jas idam na biletara nema da dobijam bilet? Pa celo mediumsko vnimanie ce vi se svrti!kartite ke se prodavat samo vo Tetovo...
Не може да се продаваат само во Тетово затоа што се игра на „Филип Втори“ и треба (би требало) да се продаваат и на билетара на Филип II. А сигурно ќе има и пред почетокот на натпреварот, нема шанси да наполнат 30,000.kartite ke se prodavat samo vo Tetovo...
Што сакаше да каже авторот со тоа? Дека нема да можеме да си земеме карти?Biletite ke se prodavat u Tetovo i u biletara ama za da kupis bilet ke treba licna karta
А од кога ке почнат да се продаваат на билетарата на стадионот ?Biletite ke se prodavat u Tetovo i u biletara ama za da kupis bilet ke treba licna karta
кој ќе ти каже нив им ги даваат така без пари само да има бројка а цената не верувам да е повеќе од 300 денараМе интересира само колку пари се ???