Фан клуб: РК Пелистер

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Арапот и дефинитивно пристигнува ! уште визата му остана и иди Македонија !

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Арапот не иди,на негово место вчера пристигнал некој србин и потпишале веке со него,станува збор за играч кој играл во партизан и во атина

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
789
Поени од реакции
1.450
--- надополнето: Jul 15, 2011 8:45 AM ---
Најново.. Ќе се остварва идеата за втор тим на Пелистер кој ќе игра во првата лига а за него ќе играат претежно млади деца талентирани кои ќе претставуваат иднина на клубот се очекува за првата сезона нив да ги води Кире Поповски , тренер на младинци да биди Златко а како помошник тренер на прва екипа да биди Зарков !
Во денешниот спорт пишеше дека Поповски ке игра за РК Битола, заедно со Ѕверо, Унчевски, и голманот Бојан. Е сега аго игра таму како ке биди трнер на МРК Пелистер истовременоo_O
Ако потпишале со србинот зошто нема ништо официјално? Посебно сум изиритиран од битолските медиуми, па никој не се ни интресира да прашва, ако треба да досадсва, па да се кажи нешто сите да знат, не вака оној рекол, оној слушнал, чаршијата рекла......ГЛУПОСТИ:mad:
Секој ден само чекаме и ништо....

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Јас колку шо знам Арапот иди... и тој самиот потврди ако не па ... е сега за Кире Поповски дека ќе игра во Рк Битола тешко ајде нека почни сезоната и ќе видите дали бев во право !

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Арапот и дефинитивно пристигнува ! уште визата му остана и иди Македонија !
Арапот не иди,на негово место вчера пристигнал некој србин и потпишале веке со него,станува збор за играч кој играл во партизан и во атина
ај договорете се и кажете. :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Тој бекот од Србија шо треба да дојди не е десен бек,туку лев бек....
Така да ако не иди Ходар Ал Насар,ќе треба да се земи десен бек,оти со Пинки ништо не прајме....:D

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Сега праев муабет со бекот самиот потврди за 5 дена максимум ќе му стигни визата и пали патиките...
Оти таму Гадафи праел некој план да не ги крени сите нека иди побрзо ваму:D

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
ај кај кире видете шо му пиша арапот и дали не иди ?

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Абе и до сега праев муабет лично од него потврдено вели за 5 дена максимум визата треба да дојди и идам
Оти само глупости тресите незнам

Z

ziko bt

Гостин
Сега праев муабет со бекот самиот потврди за 5 дена максимум ќе му стигни визата и пали патиките...
Оти таму Гадафи праел некој план да не ги крени сите нека иди побрзо ваму:D
Нема врска со ракомето ама нема потреба да напнуваш со Гадафи нема врска чоеко со Либан(од кај шо е горенаведенио бек шо си праевте муабет досеа).

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
:D Кире поажурен е од Моцарто :D
Дај и со тој србинот исконтактирај види до кај е работата, а можиш и да ги побараш овие Докиќ и остали да ти потврдат за сигурно дали идат...

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Либија и Либан се две различни држави.. Lebanon, Libya малце збунувачки е на англиски,на македонски.. Затоа се можи недоразбирањата..

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Епа од Либија е Лебанон мислам Либија е
Мене неможиш да ми кажваш нешто шо го знам:)
Со него прам муабет од Либија е вели ти од Либан бил

Kajgana Shop

На врв Bottom