Што би правел со членот над тебе ако сте на пуст остров?

• Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување
V

Vollstandig

Гостин
Најпрво би и ја врзал една, и тоа добра онака, машка тупаница, колку да знае кој е газда.
После тоа, нормално слекувам фармерки, долен веш и слично и ја праќам да ги испере во океанот и во меѓу време да фати некоја риба и да ја испечи. Откако сето го средила, да ми направи сенка и да одмарам а во меѓу време да пази да не ме лази некоја мува или било каква гадинка и со лист од некое големо дрво да ме лади....

Убаво ќе си помине:)

F

FuckYouAll

Гостин
Најпрво би му ја врзал една, и тоа добра онака, машка тупаница, колку да знае кој е вистинскиот газда.

А потоа ќе видиме.

• Tαммι •

Гостин
Најпрво би и ја врзал една, и тоа добра онака, машка тупаница, колку да знае кој е газда.
После тоа, нормално слекувам фармерки, долен веш и слично и ја праќам да ги испере во океанот и во меѓу време да фати некоја риба и да ја испечи. Откако сето го средила, да ми направи сенка и да одмарам а во меѓу време да пази да не ме лази некоја мува или било каква гадинка и со лист од некое големо дрво да ме лади....

Убаво ќе си помине:)
Ќе земам една огромна гранка од палма така боцкава цела, ќе му ја соблечам облеката демек да ја исперам, ќе му ја начукам гранката во дупе, ќе му ја фрлам цела облека во океанот. Ќе го оставам така гол на сонце да се испече ко рак и ќе си најдам начин да се спасам! ;) најубаво ќе си пројдеш!
Со фацава..појма неам.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Ќе ја натерам да научи некоја песна за МЗТ :icon_lol:

• Tαммι •

Гостин
Ќе ја натерам да научи некоја песна за МЗТ :icon_lol:
Брат им ги знам бе -.- На толку дерби утакмици меѓу нас мора да им ги знаеш и нивните :D
Ќе го врзам за палмата и ќе го мачам додека не го натерам да навива за Работнички :D

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
ќе го поделам островот на два дела....еден дел ќе биде под моја територија...другиот дел нека се вика Скопје 2014 (ништо лично) ;)
Ќе земам една огромна гранка од палма така боцкава цела, ќе му ја соблечам облеката демек да ја исперам, ќе му ја начукам гранката во дупе, ќе му ја фрлам цела облека во океанот. Ќе го оставам така гол на сонце да се испече ко рак и ќе си најдам начин да се спасам! ;) најубаво ќе си пројдеш!
Со фацава..појма неам.
That is good one Tammi :)

I

Iblis

Гостин
Тами некој ќе мора да готви, да пере, да направи куќа, да најде јадење и тоа нема да сум јас, ама ако ти е мерак ќе ти дадам еднаш ако треба и тупаница да ми удриш :pos:

• Tαммι •

Гостин
Тами некој ќе мора да готви, да пере, да направи куќа, да најде јадење и тоа нема да сум јас, ама ако ти е мерак ќе ти дадам еднаш ако треба и тупаница да ми удриш :pos:
Само ти не ми се праи манга ко Farscape и ќе ти готвам, ќе ти перам и нема да имам желба за тупаница да ти удрам :D

• Tαммι •

Гостин
Ќе ја силувам.
Јас тебе ќе те силувам o_O ко мачка има да гребеш по тоа палмите.
Пошто ќе сте сами, да ја прашаш, може ќе ти даде, па и вечера ќе ти направи?
Со wot ќе се шибаме цело време:eek:
Не бе не се давам и не правам јас вечера на секој
Ќе седиме на КГН?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
не знам шах да играм, па ако он знае ќе ме учи:)

Kajgana Shop

На врв Bottom