Z
ziko bt
Гостин
Како шо е сегде,200 за државна,400 за со кофинансирање.Ќе може да пишете колку се плаќа на економски фалкутет државна квота а колку се плаќа приватна квота ?
--- надополнето: Jul 10, 2011 8:17 PM ---
Со толку бода иако е проширена квотата за финансиски менаџмент нема ни со кофинансирање да влезиш,а за на сметководство би била на граница меѓу државна и со кофинансирање квота мада поке ми влечи накај кофинансирање ако не се зголемени квотите(според то шо запамтив лани со какви поени влегваја),а за на другите смерој отсем е-бизнис нема да имаш проблем да влезиш државна,можиш да се запишиш на нив па ако си исчистиш со време испитите август можиш да си се префрлиш на финансиски или сметководство..Фала многу
Завршив општа гимназија па не ми се многу јасни работиве и затоа се распрашувам...
Многу ќе ми помогнат мислења од економисти... Во стилот кој од смеровите е најдобра опција, попреспективен и полесно наоѓање работа... Правев муабет со една студентка (сега ќе е 3та година) и ми рече кога би се запишувала повторно дефинитивно би избрала сметководство и ревизија демек најбрзо можеш да најдеш работа.
А да те прашам со 87.05 би можела ли во државна квота или тешко?