S
smexy
Гостин
НЕ СЕРИ!Пред се', сакам убави и паметни девојки.
Ja па баш на тие грдите и глупите паѓам.
НЕ СЕРИ!Пред се', сакам убави и паметни девојки.
мене идол ми е батево од ПрилепаГрадаахахахахах каков христијан бе !! ахахаахахах !! само почетокот на идолот го гледав !! мој идол Горан Начаров ( запаличу пола зграда ) хахаха
That's a FAIL. That's a man went accidentally to a gay party FAIL. Roll the next clip Steven!Лаииииииииииии ејјјјјј бев на Христијан Тодороски на настап уауууууу хахахха бесноооо упм никогаш не сум ни помислил да одам таму али шо да праеш така ме однесоа друштвото не ни знаев дека бил он у Акрополис и коа одам шо да видам .. па и 50 денари платив карта за педерчето не дека ми е жал за парите жал мие за тој шп ги давам ... арно вика детето има ли некој од Струмица ајде да ве видам Струмичани !! ,а чоекот настап у Неготино со кој памет го рече тоа нз важно коа го рече тоа ја се јавив две раци дигнав у воздух а беше шо беше воа иначе имаше доста девојчиња вика ајдее сеа една песна за сите девојчиња What comes around Goes Around а никој не игра бе само ја игхрав ... после то важно у Хавана со некој Дј старче беше важно ама путки имаше доста и тамо дури поеќе од на Хико на Dance i House се излупав јако и сеа еве дома па утре па шибам ама не на тоа педерчето
Ма шо геј парти бе брат пичи вриеше е сеа педер шо е пеачот тоа поубаво за мене поише путкиThat's a FAIL. That's a man went accidentally to a gay party FAIL. Roll the next clip Steven!
KAKO JE TEBI DOBROOOOOOOOOOМа шо геј парти бе брат пичи вриеше е сеа педер шо е пеачот тоа поубаво за мене поише путки
ехеее па дали
Пошо е геј.Поголемо требало
Оти нема никој од обожователките на Кико?