Христијан тодороски фан клуб.

• Креатор на темата Креатор на темата Kikofanclub
  • Време на започнување Време на започнување
FanClub...more like HATE Club ... glad i could join! :D hehehehehee
--- надополнето: Oct 17, 2011 7:03 PM ---
7302a9f042.png

Групава на фејсбук, нашиот втор ангел :tapp:

9d54373723.jpg

5690b8eb17.jpg
WHAT THE FUUUUUUUUUUCK! Не дека бев и за покојниот Тоше дека го нарекуваа ангел, ама сега до ова дереџе кога дојде .. видов колку е саатот!

Би сакал да го запознаам и да го прашам дали самиот тој се смета за пеач.

Слушнав дека ќе прави дует со Џастин Бибер. Ќе бил промовиран на специјален предновогодишен концерт во декември o_O
Значи во право биле Маите.

Порано кога ќе се случела некоја појава на подолг временски интервал, старите научници неможејќи да си ја објаснат појавата, ја величале како некоја надприродна сила. Но ова денеска што се случува со вакви лигуши, не би можело ништо да го подзабриши од недамнепнава историја.

Геноцид му е мајката.

Читателките на тин магазинот ТАА по десетти пат
избраа НАЈмомче на годината.
5c8b9111b0.jpg
Овој пат во конкуренција беа пет момчиња кои оставија белег во годината што измина: Виктор Апостоловски, Дарко Илиевски, Даниел Данн, Христијан Тодоровски и Димитар Атанасовски.

Момците беа номинирани во јануари, а читателките на ТАА скоро цел месец гласаа за својот фаворит.

Се гласаше преку смс и меил пораки, преку анкета на веб страницата на ТАА, а во редакцијата на списанието стигнаа и неколку писма.

Најголем број гласови собра еден од македонските тин идоли, Кико, а тинејџерките освен што праќаа пораки дека е најубав и сладок, пишуваа дека ја сакаат неговата музика, ама и дека би сакале да се најдат во неговата прегратка.

А што рече Кико?

„Чувството да се биде ТАА НАЈмомче е навистина прекрасно, зашто читателките ме избрале мене и виделе во мене НАЈмомче. Ми беше многу драго кога слушнав, посебно што уште еднаш се докажа колку верни фанови имам, кои се залагаат за мене и им благодарам на сите коишто ми ја доделија оваа навистина најпрестижна тин титула“.

Досегашни ТАА најмомчиња се Тоше Проески, Ивица Смилкоски, Адријан Гаџа, Петар Ѓошев, Ламбе Алабакоски, Александар Белов, Стефан и Мартин Филиповски и Тони Зен.

Извор: http://hitportal.com.mk/index.php?o...le&id=2302:2011&catid=178:mkzvezdi&Itemid=528

aecc2ba2e52391e89c730c801059e307.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom