Можи ако е отиден реглерот... носи ја на авто електричар да ти ја проверат добро. Пошто можно е акумулаторот да е умрен и толку.Дали е можно алтернатор да го преполнува акумулаторот, да го оштети и да се испразни? Утрото акумулаторот го најдов празен (проверив, немаше вклучено сијалици, радио...потрошувачи), го наполнив регуларно, го возев и за назад пак го најдов празен...така на двапати оваа недела. Ми рекоа дека алтернаторот не дека не го полни туку го преполнува па го има оштетено. Требало да се поправи алтернаторот и да се купи нов акумулатор.
Ми треба мислење дали вака нешто може да се случи, за да не фрлам пари џабе на поправка на алтернатор.
Tomos CTX... 80 cm3Колку отприлика би коштало и каде би можело да се најде постар исправен мотор од томос над 6 коња?Не е битен преносот.
Каде да се најде и која цена е отприлика (под 50 евра).Tomos CTX... 80 cm3
Ако негде најдеш за тие пари тоа е на црв пазар вторник и петок.Каде да се најде и која цена е отприлика (под 50 евра).
Јас ти кажав шо да бараш... е сега кај ќе го најдиш и по која цена незнам.Каде да се најде и која цена е отприлика (под 50 евра).
Од осигурителна компанија еве како се движат ценитеКаде се вади зелен картон за да можам да идам надвор од нашите граници со кола, која цена е и колку време важи?
Ми треба за на одмор 10 дена во Албанија.
Види тука барај и за Опел исто еposocete kade moze da odam na servis za chevrolet vozilo vo Skopje. da ne e ovlasten serviser kako avto kuca , automakedonija itn. bidejki tie lupat za rabotna raka i delovi.