Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не отидов ја, за нив двајца знаем дека биле, за други незнам.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Нападот до сеа ние доста солиден...Оџак и Јакимовски по страна би требало да мелат оваа сезона:)Аце,Вандаир и Емурлаху искусни шпицеви...средината само Пеев и Врапче се солидни,другиве све мизерија..:rolleyes:Одбраната искусна само мора уште еден штопер и десен бек..и ете ја титулата:D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Па се најавуе Шиш дека ќе се врати, ако се врати ете ти добар десен бек. Љаки да потпише, еден централен и уште 2-ца у средина и имамо топ екипа.

Иначе денеска СВИТЕ НА ТРЕНИНГ од 18:00ч. на новиот терен на спортски, да им дадемо максимална поддршка на играчиве :)

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Нападот до сеа ние доста солиден...Оџак и Јакимовски по страна би требало да мелат оваа сезона:)Аце,Вандаир и Емурлаху искусни шпицеви...средината само Пеев и Врапче се солидни,другиве све мизерија..:rolleyes:Одбраната искусна само мора уште еден штопер и десен бек..и ете ја титулата:D
врапче е на припреми со вардар не се знае сеуште дали ќе потпише за тетекс

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Emurllahu rece deka i ako mi davat 10.000 evra mesecno nema da idem vo teteks.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
^ На Пандев не би му дале толкава плата па не на некој си емурлаху (нека не си прае бајрам со паметот) !!!
Бтв.. повик до сите Војводи денеска во 18 ч. сите да бидат на спортски нека не се наоѓа изговор ја неможем,како можевмо да идемо на турнирот да гледамо таке може и сега да им дадемо морална поддршка на нашите Текстилци!!!!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Димитар Тренков е името на спонзорот од Чешка. И како што прочитав негде, тој ќе ви бил новиот претседател. Се надевам дека претстојат поубави времиња и за вас.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Za titula malce potesko so ovie igraci, mn tsko da bidete prd metalurg i rabotnicki, Skendi neznam so zemaa so dadoa, Vardar ako se zasili so tie sto gi ima sea i iminjata so se vrtat 4to mesto realno vi e , za titula mn poveke treba pozz

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Дај нека каже некој ако бил на спортски кој играчи тренирале од новајлиете, и дали екипата ја водел Калц?

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
^ Немаше ништо на спортцки ,тренингот изгледа го одржале во Брвенца...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па ја како што знаем нема да биде Колев тренер, таке да може Калц да превзел...незнам.

Kajgana Shop

На врв Bottom