Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

• Креатор на темата Креатор на темата Tемјан
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа не е ништо во споредба со деветте милиона што би ги добила ако се пласираат во ЛШ (пари од телевизиски права не се вклучени во пресметката).

Ама, ние сме Македонија и со трошки се задоволуваме.

so tie pari vo drzavata mozoes da praes tim za shampionska titula

so tie pari vo drzavata mozoes da praes tim za shampionska titula

Тоа се големи пари, но се трошки во споредба на пример ако влезеш во групите на ЛШ. А дека може да направиш со тие пари во нашава лига тим, можеш ..

Сабајлево видов на Јутарњи програм утакмицата ќе оди и на РТС 1, ама не верувам дека ќе ја пуштат на сателитската програма

нема македонски преводи на таја програма скоро никогаш така да не ни очекувај сеа не се РАДУВАЈ
Што си бре ти тука? Некаков емоционален гестапо?
На што сакам ќе се радувам.

Алсат М на кои кабелски ја има дали знаете?
Се снајдов за ова...него сигурно ќе ја даваат?Зашто гледам на страната, кај програмата не им е наместено...

Алсат М на кои кабелски ја има дали знаете?
Се снајдов за ова...него сигурно ќе ја даваат?Зашто гледам на страната, кај програмата не им е наместено...

Alsat - M mozes da go gledas na zulu.mk i na max tv stranicata,komentarot ke bide na Makedonski jazik.
--- надополнето: Jul 13, 2011 11:52 AM ---
нема македонски преводи на таја програма скоро никогаш така да не ни очекувај сеа не се РАДУВАЈ

na Makedonski jazik ke bide .

Каде сте бре рамбоФци нели 10000 балисти ке одаате за Белград? Шо биде испуфаате?

Неможе да се ризикува со сигурност ви кажувам дека гробари нема да има бројка може едно комбе како што пишаа погоре да отидат пошто еден кикс и да ги исфрлат од уефа сигурно нема да ризикуваат во прашање се пари и неколку сезони напред да се гледа со тие пари.
Вечер очекувам победа на Партизан без примен гол.

Кај се тие 40 автобуси за белград ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom