Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Тоа не е ништо во споредба со деветте милиона што би ги добила ако се пласираат во ЛШ (пари од телевизиски права не се вклучени во пресметката).

Ама, ние сме Македонија и со трошки се задоволуваме.
so tie pari vo drzavata mozoes da praes tim za shampionska titula

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
so tie pari vo drzavata mozoes da praes tim za shampionska titula
Тоа се големи пари, но се трошки во споредба на пример ако влезеш во групите на ЛШ. А дека може да направиш со тие пари во нашава лига тим, можеш ..

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Сабајлево видов на Јутарњи програм утакмицата ќе оди и на РТС 1, ама не верувам дека ќе ја пуштат на сателитската програма

Член од
14 август 2006
Мислења
45.365
Поени од реакции
84.596
нема македонски преводи на таја програма скоро никогаш така да не ни очекувај сеа не се РАДУВАЈ
Што си бре ти тука? Некаков емоционален гестапо?
На што сакам ќе се радувам.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Алсат М на кои кабелски ја има дали знаете?
Се снајдов за ова...него сигурно ќе ја даваат?Зашто гледам на страната, кај програмата не им е наместено...

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Алсат М на кои кабелски ја има дали знаете?
Се снајдов за ова...него сигурно ќе ја даваат?Зашто гледам на страната, кај програмата не им е наместено...
Alsat - M mozes da go gledas na zulu.mk i na max tv stranicata,komentarot ke bide na Makedonski jazik.
--- надополнето: Jul 13, 2011 11:52 AM ---
нема македонски преводи на таја програма скоро никогаш така да не ни очекувај сеа не се РАДУВАЈ
na Makedonski jazik ke bide .

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Каде сте бре рамбоФци нели 10000 балисти ке одаате за Белград? Шо биде испуфаате?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Неможе да се ризикува со сигурност ви кажувам дека гробари нема да има бројка може едно комбе како што пишаа погоре да отидат пошто еден кикс и да ги исфрлат од уефа сигурно нема да ризикуваат во прашање се пари и неколку сезони напред да се гледа со тие пари.
Вечер очекувам победа на Партизан без примен гол.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Кај се тие 40 автобуси за белград ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom