Џабе воведоа и англиски од прво одделение...Читајте ги коментарите нивни хахахаха
Божееее неписмен народ ејјјјј
![]()
Кои други ви заминуваат освен овој после двомечот со Партизан?p.s Xhelil Abdulla od deneska ne e veke nash igra ..
Ke igra za De Graafschap vo Holandija... inaku Abdulla ke gi igra utakmicite so Partizan pa posle vtorata utakmica ke ide vo Holandija... !
izglea Hasani,Sali,Nafiu Berisha ( od ovie 4-ca moze ke zemame do 1.000.000 evra )Кои други ви заминуваат освен овој после двомечот со Партизан?
Tie se delije - cigani, pazi da ne ve tepaatБалисти у Београду...добро маскирани.
![]()
Супер.utakmicata direktno ke se prenesuva na alsat-m
.!. за нас нема радостиСупер.
Ќе има паралелно на Македонски?
Не знам на какви радости мислиш, али ја сакам да ја гледам таа утакмица. не знам што има тука лошо..!. за нас нема радости![]()
нема македонски преводи на таја програма скоро никогаш така да не ни очекувај сеа не се РАДУВАЈНе знам на какви радости мислиш, али ја сакам да ја гледам таа утакмица. не знам што има тука лошо.
Тоа не е ништо во споредба со деветте милиона што би ги добила ако се пласираат во ЛШ (пари од телевизиски права не се вклучени во пресметката).500.000 evra Shkendija ke zema samo sto igra vo vtoriot krug vo Champions League ... !