Фан Клуб: Јувентус

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
посреќен ќе бидам ако видам јако лево крило отколку некој како Агуеро или Роси,макар што Роси ми е некако симпатичен - тимски играч и знае да барата со топката.....со засилување на крилните позиции и дрвото Амаури ќе дава голови

С

сашенко

Гостин
Неее бе каков Амаури не зезај.Заборавивме на него веќе.Сега би ме израдувала вест да слушнам дека тој и Јакинта си одат.После може да ме израдуваат со крило некое.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
од Амаури е лудост нешто да очекуваш,ама пак и Агуеро не дава никаква гаранција за некаков успех

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
посреќен ќе бидам ако видам јако лево крило отколку некој како Агуеро или Роси,макар што Роси ми е некако симпатичен - тимски играч и знае да барата со топката.....со засилување на крилните позиции и дрвото Амаури ќе дава голови
Добро е да се има Агуеро во тим но Атлетико малку претерува со сумата која што ја бара.Инаку и јас се согласувам со тоа попрво да се донесе некое јако крило за кое вреди да се фрлат 45 милиони и да зема голема плата,како на пример Рибери.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Па нели ќе го продаваме Амаури, од каде сеа во плановите на Јуве?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Па нели ќе го продаваме Амаури, од каде сеа во плановите на Јуве?
тешко дека Амаури е во плановите,но нема заинтересирани купувачи - никој не сака да ја плати неговата плата....веројатно ќе биде пуштен на позајмица

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
С

сашенко

Гостин
Оваа вест ме израдува најмногу во последните неколку денови, Јуве пред преполн стадион цела сезона... дами и господа, инвестицијата во стадионот е веќе вратена...
http://www.juventusmk.com/juve/index.php?option=com_content&view=article&id=418:-18-&catid=40:2011-04-27-00-46-22&Itemid=82
Вратена? Само со толку карти вратена?Мислам дека сака да каже одлично се продаваат и дека од лани е надмината бројката или пак бројката која ја очекувале на старт.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Вратена? Само со толку карти вратена?Мислам дека сака да каже одлично се продаваат и дека од лани е надмината бројката или пак бројката која ја очекувале на старт.
Добро бе брат, нее се во парите мајка му стара, ке се врати инвестицијата и финансиски не дека не , но најважно е што конечно ке играме пред полн стадион , во тој смисол велам веќе е вратена инвестицијата. се исплати уште од старт.....

С

сашенко

Гостин
Добро бе брат, нее се во парите мајка му стара, ке се врати инвестицијата и финансиски не дека не , но најважно е што конечно ке играме пред полн стадион , во тој смисол велам веќе е вратена инвестицијата. се исплати уште од старт.....
Тоа ДА...

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
абе види до некаде и играчите имет повеке мотив пред полн стадион него пред празен стадион тоа и се одрази и во овие 2 год како можевме да играме против поголеми екипи со полн стадион мн јако него со помалите само губевме ??? има и тоа удел малце

С

сашенко

Гостин
абе види до некаде и играчите имет повеке мотив пред полн стадион него пред празен стадион тоа и се одрази и во овие 2 год како можевме да играме против поголеми екипи со полн стадион мн јако него со помалите само губевме ??? има и тоа удел малце
Има многу, не малце...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Море не донекаде, туку дефинитивно мотивацијата е далеку поголема пред полни трибини ... И ова со презентацијата многу ми се допадна денес, на нивоу свака част ,незнам колку клубови можат да се пофалат со таква презентација... Едно е сигурно , клубот оди во правилна насока, мириса на Стариот добар Јуве......

Kajgana Shop

На врв Bottom