- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.524
- Поени од реакции
- 29.026
Секоја позната личност, јавна личност, појак клуб неможе да опстој ако нема хејтери и искрени фанови. Како што многу го плукаат Џастин Бибер и многу го сакаат така е и со Вардар.
За нашава лига е сосема добро засилување,ти да не сакаш Фабрегас да го донесеме!Ништо посебно не е овој Игор...
Не го сакам Фабрегас, туку колку златни деца има тука што седат дома. Така да не ги оправдувај засилувањата од Србија само за да перат пари !За нашава лига е сосема добро засилување,ти да не сакаш Фабрегас да го донесеме!
super zasiluvanje, bravo, najdobar ke bide, ke viditeНовиот играч на Вардар Игор Стојакович,се работи за одличен играч погледенте ! - http://www.youtube.com/watch?v=OtVIFzHKwmc
Јаки муда ако немал 3 саата хајлајтси. Играч не те праат видеата на YouTube. Доволно битен податок е што 10 години има настапувано констатно на прволигашката сцена во Србија (последната сезона е еден од најдобро оценуваните играчи) и со искуството што го има акумулирано сигурен сум дека ќе биде битен играч за Вардар. Неговата биографија не најавува дека ќе биде како досегашните играчи што се носеле од Србија.31 година доабр играч? Па со 31 година треба типов да има 3 саати хајлајти и повеќе. Толку стар играч едвај склопил 10 минутно видео што и не е нешто посебно. Реалноста е дека пак не залажуваат со вакви третокласни срби...
Океј сепак е тоа мое мислење и ќе го задржам додека самиот играч не ме демантира.Јаки муда ако немал 3 саата хајлајтси. Играч не те праат видеата на YouTube. Доволно битен податок е што 10 години има настапувано констатно на прволигашката сцена во Србија (последната сезона е еден од најдобро оценуваните играчи) и со искуството што го има акумулирано сигурен сум дека ќе биде битен играч за Вардар. Неговата биографија не најавува дека ќе биде како досегашните играчи што се носеле од Србија.
Не напушти мислам уште ланската полусезона, ама незнам каде отиде...Океј сепак е тоа мое мислење и ќе го задржам додека самиот играч не ме демантира.
--- надополнето: Jul 12, 2011 1:47 PM ---
А, каде се наоѓа моментално Урош Шиќимановиќ ? Никогаш не прочитав дека не напуштил, а никој не го пишува во составот.
Урош живее кај мене у маало и баш пред некое време зборевме кај отиде, се врати назад у матичниот клуб Работнички таму ќе игра сезонава.Океј сепак е тоа мое мислење и ќе го задржам додека самиот играч не ме демантира.
--- надополнето: Jul 12, 2011 1:47 PM ---
А, каде се наоѓа моментално Урош Шиќимановиќ ? Никогаш не прочитав дека не напуштил, а никој не го пишува во составот.
Јаки муда ако немал 3 саата хајлајтси. Играч не те праат видеата на YouTube. Доволно битен податок е што 10 години има настапувано констатно на прволигашката сцена во Србија (последната сезона е еден од најдобро оценуваните играчи) и со искуството што го има акумулирано сигурен сум дека ќе биде битен играч за Вардар. Неговата биографија не најавува дека ќе биде како досегашните играчи што се носеле од Србија.
Си вратија они неколку души од таа генерација. Кире Трајковски, Урош, Дурански, Мишевски, а од Славија го вратија и дефанзивецот Гоне Ангелов ама само на проба ќе биде најверојатно или ќе го дадат на двојна.Урош живее кај мене у маало и баш пред некое време зборевме кај отиде, се врати назад у матичниот клуб Работнички таму ќе игра сезонава.