Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Секоја позната личност, јавна личност, појак клуб неможе да опстој ако нема хејтери и искрени фанови. Како што многу го плукаат Џастин Бибер и многу го сакаат така е и со Вардар. :D

П

Паспарту

Гостин
Баш поради тоа што сметате дека овој клуб е "Миравци", цел Прилеп заедно со селата што гравитираат околу него ќе го наполните стадионот, така да уште сега тврдам дека натпреварот 11 октомври - "Миравци" че ви биде најпосетениот + натпреварот на годината... Еххх, а тек да требаше Вардар да игра против 11 октомври, тогаш сигурно и 100 000 ќе имаше на трибини :pos:

Активирајте ги и децана од најнуни со грчки дресови да навиваат за 11 октомври, барем колку-толку да навивате за некој клуб кога веќе го немате матичниот.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
За нашава лига е сосема добро засилување,ти да не сакаш Фабрегас да го донесеме!
Не го сакам Фабрегас, туку колку златни деца има тука што седат дома. Така да не ги оправдувај засилувањата од Србија само за да перат пари !
Гледај реалноста малце објективно не се трескај со Фабрегас.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
31 година доабр играч? Па со 31 година треба типов да има 3 саати хајлајти и повеќе. Толку стар играч едвај склопил 10 минутно видео што и не е нешто посебно. Реалноста е дека пак не залажуваат со вакви третокласни срби...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
31 година доабр играч? Па со 31 година треба типов да има 3 саати хајлајти и повеќе. Толку стар играч едвај склопил 10 минутно видео што и не е нешто посебно. Реалноста е дека пак не залажуваат со вакви третокласни срби...
Јаки муда ако немал 3 саата хајлајтси. Играч не те праат видеата на YouTube. Доволно битен податок е што 10 години има настапувано констатно на прволигашката сцена во Србија (последната сезона е еден од најдобро оценуваните играчи) и со искуството што го има акумулирано сигурен сум дека ќе биде битен играч за Вардар. Неговата биографија не најавува дека ќе биде како досегашните играчи што се носеле од Србија.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.026
Јаки муда ако немал 3 саата хајлајтси. Играч не те праат видеата на YouTube. Доволно битен податок е што 10 години има настапувано констатно на прволигашката сцена во Србија (последната сезона е еден од најдобро оценуваните играчи) и со искуството што го има акумулирано сигурен сум дека ќе биде битен играч за Вардар. Неговата биографија не најавува дека ќе биде како досегашните играчи што се носеле од Србија.
Океј сепак е тоа мое мислење и ќе го задржам додека самиот играч не ме демантира.
--- надополнето: Jul 12, 2011 1:47 PM ---
А, каде се наоѓа моментално Урош Шиќимановиќ ? Никогаш не прочитав дека не напуштил, а никој не го пишува во составот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Океј сепак е тоа мое мислење и ќе го задржам додека самиот играч не ме демантира.
А, каде се наоѓа моментално Урош Шиќимановиќ ? Никогаш не прочитав дека не напуштил, а никој не го пишува во составот.
Не напушти мислам уште ланската полусезона, ама незнам каде отиде...

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.813
Поени од реакции
2.614
Урош живее кај мене у маало и баш пред некое време зборевме кај отиде, се врати назад у матичниот клуб Работнички таму ќе игра сезонава.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:) :) :) :)

Khm... ladies and gentlemen...

Игор Стојаковиќ - настапувал за -
Чукарички (каков тим)
Рад (Уау)
Будучност Банатски Двор (Банатски Двор - број на жители - 1263. Али добро, Џепчиште рецимо има скоро 5000 а види каков европски тим има)
Банат (Овде се изнаиграл дури две години)
Могрен Будва (Опа, интернационалец станува)
Јавор (Ова дефинитвно му е врв у кариера)
Вардар (Едвај го дочекавме)

Абе летајте пеперуги со вакви мочковци...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
Урош живее кај мене у маало и баш пред некое време зборевме кај отиде, се врати назад у матичниот клуб Работнички таму ќе игра сезонава.
Си вратија они неколку души од таа генерација. Кире Трајковски, Урош, Дурански, Мишевски, а од Славија го вратија и дефанзивецот Гоне Ангелов ама само на проба ќе биде најверојатно или ќе го дадат на двојна.
Освен Кире и Дурански другиве врскаџии невидени ::D

П

Паспарту

Гостин
Реално ако зборуваме, во нашава лига ниту еден странец (србин во овој случај) не дошол со извонредно CV, најдобрите срби што играле во нашава лига доаѓале од Раднички Ниш (2/3 лига), Чукарички, Хајдук Кула, Нови Пазар итн. Знаеме кои ни се можностите, а тие се трансфери на играчи од вакви клубови. Да се земе играч од Звезда или Партизан, треба цел буџет да оди во годишна плата...

Kajgana Shop

На врв Bottom