Што ве иритира кај луѓето?

Ме нервираат кога не си стојат позади зборот....ќе треснат некоја глупост.Ќе им укажеш на тоа дека е глупост ( расправајќи се 2 саати дали се у право или не ) за на крај кога ќе ги донесеш у тесно само затоа што не сакаат да си признаат почнуваат уште поголеми глупости да тресат...Ме нервираат луѓе што не си ја признаваат грешката!!!

Во последно време-неодлучни луѓе.

~*~

Во последно време-неодлучни луѓе.

Тие секогаш ме иритирале.

Ме нервираат личности што не разбираат дека понекогаш е подобро да молчат наместо да продолжат да зборуваат и во крајна линија, тие што константно очекуваат да бидам Супервумн за нив.:luta:

Неуредни
Ситничави
Цепидлачи
Лажговци
Неспособни
I hate them:salut:

sum gi imal okolu mene ovoj tip na luge i use gi ima,iako se trudam so poveke da gi izbegnuvam i da ne si go gubam vremeto so takvi.

Ne vrede ni da si go gubas vremeto so takvi...ednostavno nema nikakva korist oti tii luge nikoj pat nema ni da se smenat...barem jas taka mislam...:toe:

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

Да насловот на темата кажува се!

Користољубиви луѓе.Како против нив?

Постојано (секојдневно) сме опкружени со такви луѓе, кои буквално немаат милост во „искористувањето„ на другите!

Како да им се каже НЕ на ваквите луѓе?

Како да им се стави на дознаење дека работит и проблемите во животот се случуваат и се создадени за да сами се справувауваме со нив!

И секако колку вие сте користољубиви.ама искрено!

ако продолжат, не им маваш рецка 2%. само така и ќе сватат

Таквите луѓе обично ги ставам на ignore и ги одалечувам од себе, а ако не успее, добар метод е обично вистината во лице.

1. ПРЕДАВНИЦИ - КУКАВИЦИ

2. Ситни ПРОФИТЕРИ - Лажно пријателство

3. Арогантност и

4. Немање совест

Ги споив темите на City и Мистичен

Ме нервираат луѓето кои не го аргументираат својот став, гледаат дека имаме различно мислење но одбиваат да дискутираме понатаму останувајќи си на својот став а вооедно и правејќи некоја намуртена фаца.:uvo:

Лажговци , и дволични луѓе .
А ги има мноооогу .

Ме нервираат дволични луѓе,
митоманијаци (попознати како патолошки лажомани),
луѓе што се ептен глупи али баш онака ептен,
луѓе што замараат без мерка,
луѓе што се праат експерти за нешто што врска немаат,
и спонзоруши и материјалисти уфффф...овие неможам да ги смислам ама ич :nerv: :nerv: :nerv:

Дволични,Лажговци,Лицемери и Лубомора кои што имаат

Ме иритира лажење ептен и глумење лудило..
Се` друго ќе помине..

Центар пажња личности со центар пажња склоности.
Егоисично настроени персони дури и во услови на воена и вонредна состојба.
Глуматори (неуспешни подвижни актери) со низок морал. Слабоплатени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom