Crypter
Апла Зелен...
- Член од
- 6 јуни 2010
- Мислења
- 131
- Поени од реакции
- 48
I watched the entire video...and I still don't funking get it!? Ај кажи го со нормални зборови, на прост македонски јазик, во презент симпл тенс....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I watched the entire video...and I still don't funking get it!? Ај кажи го со нормални зборови, на прост македонски јазик, во презент симпл тенс....
Од култура!!! Да не си им убав?Шо гребаторство јас не им барам тие ми нудат![]()
Од култура!!! Да не си им убав?
Имам 19 години и немам ставено цигара во уста а ниту пак сум имала желба да пробам.Секојдневно околу мене има чад од цигари и едноставно не можам да го поднесам мирисот!
Ми имаат нудено да пробам ама не сум сеуште пробала ниту пак сакам да пробам.
А за тие малите што пушат нема да ми биде чудно доколку на 30 години ке имаат којзнае какви болести на дишните патишта.
![]()
![]()
Glup si. <3I watched the entire video...and I still don't funking get it!? Ај кажи го со нормални зборови, на прост македонски јазик, во презент симпл тенс....
Срцуш, ќе пробаш кога погрешно ќе се заљубиш.... Тогаш страствено ќе ја засакаш цигарата... Нема ни да се сеќаваш на овие денови. Поздрав.Имам 19 години и немам ставено цигара во уста а ниту пак сум имала желба да пробам.Секојдневно околу мене има чад од цигари и едноставно не можам да го поднесам мирисот!
Ми имаат нудено да пробам ама не сум сеуште пробала ниту пак сакам да пробам.
А за тие малите што пушат нема да ми биде чудно доколку на 30 години ке имаат којзнае какви болести на дишните патишта.
![]()
![]()
Тоа го сватив и без да ми се каже...ама сеуште не го сваќам главното...Glup si. <3
кој како има луѓе пушат на 90 и немаат гајле.
Срцуш, ќе пробаш кога погрешно ќе се заљубиш.... Тогаш страствено ќе ја засакаш цигарата... Нема ни да се сеќаваш на овие денови. Поздрав.
Дали се сеќаваш какви цигари пушел дедо ти? Купечки или домашни? Или пак тутунот со помош на луле го пушел?Јас си пушам од втора година средно и не планирам скоро да се откажам зош некако ме смирува никотинот, инаку сум против пушење кој не почнал ич нека не почнува а тие што пушат нека се откажат кога ќе осетат дека им смета (често кашлање, густо шлајмче одма откажување). Инаку цигарите штета прават зависно од организмот кај секој различно еве дедоми почнал да пуши од 15-16години пушел активно до кај 60години значи околу 45 години пушач и се откажал сам зош осетил дека почнало страшно да му смета, умре на 92години на доктор 2-3пати бил ни болест ни лекови ни ништо стрикно природни лекови домашна ракиичка на сабајле пред ручек и пред спиење
Сепак се зависи од организмот.
купуваше тутун и сам си виткаше цигариДали се сеќаваш какви цигари пушел дедо ти? Купечки или домашни? Или пак тутунот со помош на луле го пушел?