S
smexy
Гостин
Ти викам ја до машкоста е
Море ако не ја осетиш женскоста, машкоста може само во џебот да си ја носиш!Ти викам ја до машкоста е
Џабе,се додека се сомневаш...не сум сигурен дали скептиците се блажени или деца на лукавиотМоре ако не ја осетиш женскоста, машкоста може само во џебот да си ја носиш!
Се плашиш од лукавиот ?Џабе,се додека се сомневаш...не сум сигурен дали скептиците се блажени или деца на лукавиот
Не се плашам од ништо.Се плашиш од лукавиот ?
а зашто морам нешто тебе да ти поткрепувам конкретно? Имаш интернет, имаш тастатура...сурфај, барај. Ако досега не знаеш што е се сторено...пробај да живееш година-две во Матејче или друг > 25% регион.1. Статија за гнасотиите на „добротворната работа“ на Тереза (една од многуте), Извор и кредибилитет на истиот. Поранешени достигнувања, награди и признанија за истражувачката дејност на новинарот.
2. Пак ништо не си напишал за Сорос, освен нафрлени шпекулации. Затоа и ми смета начинот на кој комуницираш - зборуваш во генерализации кои не ги поткрепуваш со ништо конкретно.
Е ми, колку пати требит да се одговорит едно и исто прашајне, за да бидит прифатен одговорот на истото?За растење физички, сигурно може и чичко да ти бидам, за духовно растење (жалам јас не сум скромен, тоа го оставам на рисјаните) изгледа дека и тука сум доволно пораснат за разлика од тебе...
Зошто не одговараш на прашањата? Толку страв од жената и нејзината моќ?
Ако не сакаш да одговориш или не знаеш, кажи, ќе идам на друг форум ќе прашам... Но изгледа ЈАС станав поставувач на неодговорени прашања, не ти... ти си тој што не одговара на прашања...
Мене ме интересира одговорот од ваша страна, зошто жената е подредена на мажот. Да се каже, бидејќи е жена е глупо...
Не саде што ми ет јасно, туку миљон пути више одговорив. Но, ако почнам да давам уште попрецизен одговор, кој силно навлегуе у женската природа и психа, че ми речите дека су бил „...ваков и таков....„, „....ово и оно...„, оти дур и тогаш вистината че Ви пречит, разбираш...Бедно...
Па признај, бе, да му е*ем матер дека не знаеш. Кажи си дека не си размислувал. Собери храброст, па кажи: „Не ми е јасно ова“.
Токму прецизноста е таа што може да ги замисли другите соговорници дека треба да го преиспитаат своето мислење. Ако не дадеш попрецизен одговор како некој ќе има сомнеж во сопственото размислување? Лично сметам дека треба да се долови прецизно своето размислување.Не саде што ми ет јасно, туку миљон пути више одговорив. Но, ако почнам да давам уште попрецизен одговор, кој силно навлегуе у женската природа и психа, че ми речите дека су бил „...ваков и таков....„, „....ово и оно...„, оти дур и тогаш вистината че Ви пречит, разбираш...
Затоа, бидете задоволни со досега добиените одговори.
Еми требит прашаЈнето да биде одговорено прецизно, не да велиш кој колку да порасне, па самото да ни се каже...Е ми, колку пати требит да се одговорит едно и исто прашајне, за да бидит прифатен одговорот на истото?
--- надополнето: Jul 11, 2011 1:48 PM ---
Не саде што ми ет јасно, туку миљон пути више одговорив. Но, ако почнам да давам уште попрецизен одговор, кој силно навлегуе у женската природа и психа, че ми речите дека су бил „...ваков и таков....„, „....ово и оно...„, оти дур и тогаш вистината че Ви пречит, разбираш...
Затоа, бидете задоволни со досега добиените одговори.
Мики, знаеш нешто повеќе за книгата наречена Хагада? Дали Сараевската Хагада (потекнува од Шпанија, а била пренесена во Сараево и таму чувана со ризик по живот од муслимански и еврејски семејства) е посебно по нешто и зошто истата била предмет на забрана од инквизицијата (подоцна и нацистичките трупи сакале да ја уништат/запалат)? Нешто околу содржината ако имаш сознанија...дали е спорна со христијанските догми.Е ми
Инаку,Искариот?
Кое е точното значење?
У реду је, Лурц: теории на заговори, непоткрепени тврдења и генерализации, „Сите знаат“, „Све е џабе“ и „Ние не сме криви - некој друг не јебе цело време, нас кутрите добричини“а зашто морам нешто тебе да ти поткрепувам конкретно? Имаш интернет, имаш тастатура...сурфај, барај. Ако досега не знаеш што е се сторено...пробај да живееш година-две во Матејче или друг > 25% регион.
Колку кредибилитет лежат во твоите линкови од њу стејтсмент и врв на сите знаења, википедија...Спориш за нешто кое и самите милчиновци го признаваат.
И ти комуницираш со шпекулации, но твоите шпекулации за тебе се исправни, а туѓите не се...за мене моите се, твоите не се...сосем субјективна ствар.
За разлика од соросоидите, Мајка Тереза нема ништо зло сторено барем во Македонија. Продолжи да спориш за Гејтс и Сорос, но не-делата на Сорос во Македонија нема да ги избришеш, факт е. Дупчењето за името, промена на знамето, војната, учк...сето тоа е голема заслуга на Сорос и неговите фондови.
Што рекох, порекох! Не моам а да не обрнам внимание на несодржајноста на постот:Продолжи да спориш за Гејтс и Сорос, но не-делата на Сорос во Македонија нема да ги избришеш, факт е. (1) Дупчењето за името, (2) промена на знамето, (3) војната, (4) учк...сето тоа е голема заслуга на Сорос и неговите фондови.
Башка,нови истражувања велат дек Исус зборувал на Еврејски.
--- надополнето: Jul 11, 2011 2:24 PM ---
Уште нешто
Зошто Јован вели дека Петар бил наречен Кифа ако тоа е арамејски збор а Јован е галилеец?