Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Едноставно е бе брат. За без пари се доби играч кој може да игра скоро секаде. Не го сметајте Алтинтоп, тој и така ќе игра во некој куп меч, или евентуално ако има потреба некогаш. Ако бидат сите здрави и прави дај боже, Алтинтоп дали ќе изигра 90 минути во целата сезона. Повеќе не ми е јасна улогата на Контрао отколку на Алтинтоп.
Е ова си у право жими све...Кај ќе игра овој Коентрао?! ај да дале 10м за него па може на клупа ама за 30м не верувам дека е земен да грее клупа:confused:
--- надополнето: Jul 11, 2011 1:27 PM ---
Сеа ми текна нешто...да не е можда земен за да може Мурињо да ја изведе својата тактика како против Барса за да се враќаат сите назад освен напаѓачотo_O

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Ко војник у АРМ да е... иста униформана! :pos:

Че го пукам Виља бе ооо !!! :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.630
Поени од реакции
14.532

Sarabia at his presentation as Getafe's player:

"Right now I'm here, Madrid's youth system at the moment is on one side and I have to focus on my new club, Getafe. A new stage begins, start a new club and I'll try to do my best both collectively and individually".

"This is the club that will give me the opportunity. I must live here, in the present, do it as well as possible here,and about the future we'll see later. As I said, I will work for the team. I will focus on the day day and I shall endeavor as much as possible. I will focus game by game and try to finish as high as possible in the table".

Asked who is his idol, he said: "Ever since childhood I've noticed Zidane, is a mirror look."

"I define myself as a player with great mobility. Always try to give my best,".

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Е ова си у право жими све...Кај ќе игра овој Коентрао?! ај да дале 10м за него па може на клупа ама за 30м не верувам дека е земен да грее клупа:confused:
--- надополнето: Jul 11, 2011 1:27 PM ---
Сеа ми текна нешто...да не е можда земен за да може Мурињо да ја изведе својата тактика како против Барса за да се враќаат сите назад освен напаѓачотo_O
Со барса ке играме 3 пати у една сезона и Коентрао е земен само за 3 утакмици, уао.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
^ и ова плус...

Full name: Álvaro Borja Morata Martín. Nickname: Morata. Age: 18. Idol: Raúl. Best memory: debuting with Real Madrid. A coach: José Mourinho. A dream: to be a Real Madrid player. Your motto: there’s no honor victory without suffering!

Moтото му е од LoTR !!! fuck yeah! :cool:

инаку имаше шпекулации дека Мурињо инсистирал Нејмар да биде доведен по завршувањето на Копа Америка и да не се чека до јануари (што лично не верувам), но после лошите партии на Нејмар стивнаа.

А ова со Ласс, или ќе го шитнат за смешна сума, или ќе биде ко со ВдВ пред две сезони, прв што сакаше да оди, на крај ќе остане... :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Годинава ако Сахин игра прва постава тогаш ке биде интересна да се види тактиката. Чаби деструктивец со уште еден од Лас/Кедира и остали. Сахин пред нив некаде, и ке има место за уште тројца, Кр, Марија, Озил ? А Игуаин или Бензема ? Ке мора некој да иде на клупа ако му тргне на Сахин...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Со барса ке играме 3 пати у една сезона и Коентрао е земен само за 3 утакмици, уао.
Добро не сваќај буквално човек...земен е и за други ама највеќе за со Барса! Мое мислење

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Коа сме кај Нејмар, после ова што го глеам на Копа Америка, не го сакам толку. Можеби да се откупи и за сезона две да се врати во Реал. Таков товар со Бразил неможе да носи, а со Реал уште потешко. Незнам, не сум голем оптимист за него.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Годинава ако Сахин игра прва постава тогаш ке биде интересна да се види тактиката. Чаби деструктивец со уште еден од Лас/Кедира и остали. Сахин пред нив некаде, и ке има место за уште тројца, Кр, Марија, Озил ? А Игуаин или Бензема ? Ке мора некој да иде на клупа ако му тргне на Сахин...
Само да не се почне да се форсира таква формација... :cautious:

така се ограничува играта на Озил и Анѓеле, а кога веќе би се играло така, јас би го поставил нападот нешто како ова:
Игуаин/Бензема-​
Роналдо/Каљехон ---------- Озил/Кака​

во ваква формација Ди Мариа би бил скоро бескорисен како класично крило, а и слободата на Озил би се ограничила... Затоа вакво нешто само по потреба, а default да остане старата 4-2-3-1 формација!​

Бекам ала Шаќири! :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Едноставно е бе брат.....
Повеќе не ми е јасна улогата на Контрао отколку на Алтинтоп.
Исто и ова е едноставно Марсело беше единствен лев бек, а Коентрао е ист случај како Бензема ако се покаже добро можеби ќе игра пред Марсело ако не ќе го следи примерот на Бензема .... во секој случај добро е кога има конкуренција(подобро за тимот) ;)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нормално зависи од тактиката и од противникот но не тресете зелени Ди Мариа,Озил,Бензема/Игуаин мора да играат,со доаѓањето на Сахин,тој што се преселува на клупа е Кедира.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Нормално зависи од тактиката и од противникот но не тресете зелени Ди Мариа,Озил,Бензема/Игуаин мора да играат,со доаѓањето на Сахин,тој што се преселува на клупа е Кедира.
Кедира не е некој ѕвер али ако ги игра утакмиците на ниво како со Барса никој не му зима место:)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Сахин не игра дмф.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
- Икер -​
- Рамос - Пепе - Карваљо - Марсело -​
- Кедира - Чаби -​
- Роналдо - Сахин - Озил -​
- Бензема/Игуаин -​
Според мене ова ќе го форсира Мурињо. Ди Мариа според мене со трансфериве ова лето ќе го загуби првотимскиот статус, али у секој случај ќе ротира Мурињо и највише зависи од формата на играчиве кој ќе игра а кој не. Ама според мене на почеток ќе ги форсира овие 11.​

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Сахин не игра дмф.
Па ниту Кедира не игра ДМФ повеќе ЦМФ но Сахин цела сезона во Борусија ја помина на таа позиција што му беше доделена на Кедира па Мурињо или би играл со Кедира - Алонсо - Сахин или би играл со:

Алонсо -- Сахин​
Озил​
Ди Мариа -------------- Роналдо​
Игуаин/Бензема​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom