T
Tetro
Гостин
Го учеше дедо му како помал, после и на школо го праќаа. Научи детето многу да чита, и латиница дури знае.Vtor uslov e : Trebe da znae da cita!!!
Го учеше дедо му како помал, после и на школо го праќаа. Научи детето многу да чита, и латиница дури знае.Vtor uslov e : Trebe da znae da cita!!!
Eпа ај да напишеме и ние книги за профит.И овие книги се напишани за профит, Игорче. За ништо друго, само продавање воздух кој ионака е бесплатен. Плус е само што ќе научи човек нешто за културата на народите само.
Togash zemi i procitaj neshto od Osho. Nema da ti shtetiГо учеше дедо му како помал, после и на школо го праќаа. Научи детето многу да чита, и латиница дури знае.
Читав нешто, бре. Само не можам да се најдам и во неговото учење. lol.Togash zemi i procitaj neshto od Osho. Nema da ti shteti
Во право си Игорче. И не си во право. Не можеме секогаш да бидеме во право.Eпа ај да напишеме и ние книги за профит.
Инаку трите трансформации на духот се од Ниче(Така говореше Заратустра).
И јас исто викам дека делата на (еве ќе земам некој писател на тепка на гугл) се продавање воздух.
Дали сум во право?
Патем прв пут слушам за оваа книга и за овој писател.
Што прочита?Читав нешто, бре. Само не можам да се најдам и во неговото учење. lol.
Читав некои книшки во електронска верзија што може да се најдат. Дали се пишувани од старецот или од неговите следбеници не знам, ама сето она беше напишано како продавање филозофија и ми заличе како на потсетување на времето прикажано од страна на Л. Р. Хабард (кој ми е премногу одбивен за читање исто). Ако го имаш читано и овој, напрај една споредба, па кажи.Што прочита?
И што не ти се допаѓаше еве кажи.
Не сум читал ништо од Л.Р.Хабард, имам некое книгиче во пдф ама тешко декаЧитав некои книшки во електронска верзија што може да се најдат. Дали се пишувани од старецот или од неговите следбеници не знам, ама сето она беше напишано како продавање филозофија и ми заличе како на потсетување на времето прикажано од страна на Л. Р. Хабард (кој ми е премногу одбивен за читање исто). Ако го имаш читано и овој, напрај една споредба, па кажи.
Се разбира Игоре, те признаваме како лидер на ботовите.Ти како бот најубаво би требало да знаеш.
Што убаво викаш Игорче..... али да видиш каков лав си кога ќе ти ги чепниме темите..... ех....Ние сме во западот, што значи лавови сме.
Камилата вика секогаш ДА, лавот вика НЕ.
Еве земи го твојов случај на пример, причината поради која си на темава.
Секој твој коментар прати го и причината поради кој е даден.
Камилата е без его, ама камилата е зомби.
Лавот е со страшно изразено его, и секоја "смешка" од типот на Ошо е интересна работа.
Сарказам во мислељата, исмевање на "опонентот" со цел да се одбрани илузионата слика
на стаклени нозе за себе си. Од време на време ќе покаже слабост во момент на лудило
т.е. нервоза(афект) и така се до крајот.
Вртење во кругот е се додека лавот не рече ДА и не стане дете.
Не спаѓам јас во камилите туку во децата.
Правописот?aj malku pokratko i polesno da go razberat<>kontrolata pretstavuvaperfekcionizam., poseduva ideal koj treba da go ispolni i vi dava idei za toa kakvi treba da bidete<>., na discipliniraniot um ne mu treba kontrola ., toj e celosno sloboden<>
ne ke bide losho i nekoi od vas da pochnat so OSHO
shto ne vi e jasno da razjasnime
Е тоа му е најдобро, ми глуми тука постојано некаков Ничеов overman, ги поминал трите стази бла бла над умот е ние сме во периферијата што ти ја знам а малку да го рчнеш веднаш почнува со детски навреди и пцовки. Штета што сите такви постови се избришани од модераторите па неможам да ги постирам.Што убаво викаш Игорче..... али да видиш каков лав си кога ќе ти ги чепниме темите..... ех....
Море има, не се сите избришани... да не почнам да барам.Е тоа му е најдобро, ми глуми тука постојано некаков Ничеов overman, ги поминал трите стази бла бла над умот е ние сме во периферијата што ти ја знам а малку да го рчнеш веднаш почнува со детски навреди и пцовки. Штета што сите такви постови се избришани од модераторите па неможам да ги постирам.
Кога ги читам твоите постови, имам слика од тебе како истовремени пелтечиш, плукаш и се лигавиш дури зборуваш...aj zemi chitaj i educiraj se ., si se fanal za mojov........pravopisot de ., i sho maaana mu najde sega., ., ta neli vo sabota imashe prskanje protiv insekti., ., frenki ova ne e za tebe tuku za nad tebe.,