Фан клуб - РК Борец

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
Најаки утакмиците ќе бидат со Вардар,Пелистер и МЕталург ќе има одличен ракомет убавини на теренот 4те бренда во Македонија ... А како по навика очекуваме да ги работиме куманово како бавча на секоја утакмица :)))))
Велес <3 Борец
пријателе Вардар и Металург следнава сезона нема да играат во лигата се до Март мислам кога се приклучуваат на лигата...

пријателе Вардар и Металург следнава сезона нема да играат во лигата се до Март мислам кога се приклучуваат на лигата...

Незнам сигурно но треба да се уклучат и они да биде нешто како првите 4 тима да играат за пласман како во купот што беше слично нешто.

Незнам сигурно но треба да се уклучат и они да биде нешто како првите 4 тима да играат за пласман како во купот што беше слично нешто.
па на тоа мислам и ја...нешто како плеј офф за финале за титула...

Град Велес и Јавното претпријатие за водостопанство ,,Лисиче,,- Велес влегуваат како спонзори во Рк Борец,како поддршка на досегашниот спонзор Кочо Ангушев

прво коло БОРЕЦ - металург јуниор

разбрав дека сигурни засилувања на Рк Борец се Зоран Шалевски од Тиквеш, Миле Ордев од Вардар, Славиша Димитријевски од Куманово,Ивица Лазаревски од Куманово, Ѓоргоновски од Металург и тренерот Чакаревски ми кажаа дека за сега само овие потпишале а останале сите од минатата сезона освен Јовчевски, колку е точно незнам но би требало да е точно :)

Никој ништо не кажува...и Чантурија беше сигурен па отиде во Пелистер....во градов ништо не е сигурно...

Има ли бар некои СИГУРНИ засилувања за борец ? o_O

Има ли бар некои СИГУРНИ засилувања за борец ? o_O

нема никакви информации во спорт за ракомет слабо пишуваат а за Борец па ич така да по градов ако се слушне нешто така инаку нема да се знае ништо како по навика..

пред малку добив информација од Мартин Клинчаров(тренерот на Борец) дека сеуште се работи и кога ќе биде се како што треба ќе се излезе на прес и се ќе биде соопштено.

од сигурни извори, подраспрашај се малку ќе дознајш и ти име презиме не знам само така ми рекоја

од сигурни извори, подраспрашај се малку ќе дознајш и ти име презиме не знам само така ми рекоја
е кој се тие сигурни извори?!ја прашав повеќе луѓе и прв пат слушаат за такво нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom