Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ако прочита,Румениге изјави дека исклучува трансфер на Мертесакер,на новинарско прашање дали го планираат и него,такада еден фејл помалце.

Не,шала на страна не иде 25 милиони за Боатенг да пукнат.Дечкото стварно не вреди толку.Решени се да купат квалитетен централен и мислам дека тоа ќе го направат.

Pa normalno deka nema sansi Merte da go kupat, imase i tuka nekoi fanovi sto sakaa da go vidat vo dresot na Bayern no toa se tie sto ne go gledale Werder minatata sezona, i jas pred nekolku godini si zamisluvav deka ima sansi nekoj den da go vidam vo Baern no kako koga mnogu oslabna

Добро му одат на Петерсен загревачкиве, си шиба голчиња. Ме бендисува тоа.
Туку, Боби, него ќе го сакаме или не? :D

Петерсен,момакот топ ми изглеа,али да почекаме на официјална утакмица да видиме...

И дај неделава нека регулираат со дефанзивата и со Видал или некој алтернатива,па да го имаме горе доле составот за сезонава.

Pa normalno deka nema sansi Merte da go kupat, imase i tuka nekoi fanovi sto sakaa da go vidat vo dresot na Bayern no toa se tie sto ne go gledale Werder minatata sezona, i jas pred nekolku godini si zamisluvav deka ima sansi nekoj den da go vidam vo Baern no kako koga mnogu oslabna

тоа не му пречеше добро да игра во репрезентацијата....дечкото е еден од подобрите германски дефанзивци

Нека го вратат Отл од Херта.
Ако ништо друго барем 1-2 ѕверски гола од 30 метра ќе даде, а друго има све да заебе.
Јесте дека има да биде дрво ама ќе вреди :pos: :pos:

тоа не му пречеше добро да игра во репрезентацијата....дечкото е еден од подобрите германски дефанзивци

posledno na svetskoto 2010 igrase dobro i nema sto veke da se ubeduvame dali e dobar ili ne i taka ne e tema za naso zasiluvanje vo odbranata kaj nasata uprava, sea znaeme veke, ili Boateng ili Aleks ke bide naseto zasiluvanje vo odbranata

Како изглеа неделава ќе го собереме Алекс.Мислам дека Алекс е одлично решение,барем за нашава моментална ситуација во централната дефанзива,е огромен напредок.

Алекс може со Брено комотно двајцата во дефанзива да бидат партнери,бразилци и да си газат.Ќе имаме бразилска одбрана со Рафиња плус....

Како изглеа неделава ќе го собереме Алекс.Мислам дека Алекс е одлично решение,барем за нашава моментална ситуација во централната дефанзива,е огромен напредок.

Алекс може со Брено комотно двајцата во дефанзива да бидат партнери,бразилци и да си газат.Ќе имаме бразилска одбрана со Рафиња плус....

Интересно звучи,незнам само Брено во каква форма е,за талентот не спорам,и дали воопшто го планира Јуп.Рафиња некако ми е отсутен на пријателскиве...

Незнам.Мислам дека момакот до сега никогаш не го покажа правиот талент,а го поседува.Со Ван Гал беше катастрофална и концепцијата во дефанзивата,па дополнително беше дезориентиран.

Со Алекс мислам дека ќе се одлични партнери. А Рафиња си е ѕверче...

Ќејф ми е што бираат играчи фајтери,борци темперамтентни и желни за победа како Ноер Рафиња Алекс Видал.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom