- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
таман сакав да пишам дека стави крај на богатата играчка кариера настапуваки во неколку клуба од кој мегу кој и се јуве интер реал мадрид и други ..нека му е со срека на зверот
таман сакав да пишам дека стави крај на богатата играчка кариера настапуваки во неколку клуба од кој мегу кој и се јуве интер реал мадрид и други ..нека му е со срека на зверот
А зошто овај Сисоко го продавате? Првата сезона ко се пресели кај вас најзвер беше во средината... Или повредите си го направија своето шо не стапна на зелениве терени повторно ? :/Ако не си отидат Мело,Сисоко,Мартинез,Јакинта и Амаури немаме место за нови играчи но има уште 2 месеца и очекувам да си заминат.Од Мело и Сисоко ке имаме од 15-20 мил и со тие пари може да го донесеме Видал.Мартинез за 6-7 мил и со уште 5 мил од трансвер буџетот да дојде Бастош.Да ги продадеме Амаури и Јакинта за 12 мил и да го донесат Агуеро или Роси.
Сторари и Манингер сигурно ке ги земат броевите 12 и 13 а 11ката Амаури .Тиаго и Алмирон ке си заминат кај и да е ама незнам зошто не тренираат останативе 5 играчи.
Му помина најдобрата форма на Сисоко.Сега е задњи везни играч што не се бори максимално за секоја топка лесно се повредува и неможе еден точен пас да направи.Печен е за у екипа како Астон Вила,Фулам,Њукасл...А зошто овај Сисоко го продавате? Првата сезона ко се пресели кај вас најзвер беше во средината... Или повредите си го направија своето шо не стапна на зелениве терени повторно ? :/
не се покажува сликатаЕдвај чекам да го видам полн
десен клик new tabне се покажува сликата
Јас ја гледам и сега кога си ја цитиралне се покажува сликата
Точно е дека Агуеро е тоа што му недостига на Јувентус, и дека Агуеро е можеби класа подобар од Роси,но Марота на Атлетико им понуди 32/35 мил. + Тиаго/Амаури што е одлична понуда, Марота се договори со Агуеро за 7.5 милиони евра (највисока плата во клубот), но Атлетико бараат нереална сума за играчот од 45 милиони, и најверојатно чекаат да се вклучат други тимови во трката за потпис на играчот. Агуеро изјави дека тој ја знае неговата следна дестинација,и чека да заврши неговиот настап за Аргентина на Копа Америка.Агуеро е она што недостасува. Евентуален трансфер на Гроси само ке ме доубеди да си го чувам здравјето нареднава сезона. Ангажманот на Конте беше само почеток. . .
Факт е дека ни треба замена за Дел Пиеро а не уште еден Квајарела. Агуеро е тоа замена за ДП НО мн се 45 милиони + 7.5 милиони плата по сезона за играч кој во цела кариера нема решено натрепвар. Агуеро има ненормално добар талент и потенцијал но искрено не вреди за тие пари. Јас сепак би одел по Зарате или по Абел Хернандез од Палермо млад,талентиран,ЈувентиноАгуеро е тип на играч кој може тимот да го носи на грб. Гроси е убер преценет фудбалер кој му е мега непотребен на Јувентус. Не гледам како тој ке може да го подигне нивото на игра на тимот. За плеткалово не би дал повеке од 13-14 милиони. Башка има и грда фаца.
Агуеро е она што недостасува. Евентуален трансфер на Гроси само ке ме доубеди да си го чувам здравјето нареднава сезона. Ангажманот на Конте беше само почеток. . .
Oти да расипиме нешто што е веќе поправено ? Оти да го продадиме Мело кој беше звер од ДМ оваа сезона и да донесиме друг. Јас мислам дека мн големи промени мн лошо ке се одразат врз нашиот тим. Сиссоко не доби шанса оваа цела сезона поради повредите. Минатата сезона кога Мело не го биваше за ништо Сисоко играше зверски и дури Баерн од ко не отпадна наводно прати понуда од 22 милиони евра.Ако не си отидат Мело,Сисоко,Мартинез,Јакинта и Амаури немаме место за нови играчи но има уште 2 месеца и очекувам да си заминат.Од Мело и Сисоко ке имаме од 15-20 мил и со тие пари може да го донесеме Видал.Мартинез за 6-7 мил и со уште 5 мил од трансвер буџетот да дојде Бастош.Да ги продадеме Амаури и Јакинта за 12 мил и да го донесат Агуеро или Роси.
Сторари и Манингер сигурно ке ги земат броевите 12 и 13 а 11ката Амаури .Тиаго и Алмирон ке си заминат кај и да е ама незнам зошто не тренираат останативе 5 играчи.
Епа извини ко така погрешно сме се разбрале бате. Новинарите пишуваат но Мело е во тренинг центарот со Конте исо бројче на грбот а додека конте сеуште нема ништо изјавено за Мело. Но ако тоа е вистина како што зборуваат медиумите тогаш таков играч не вреди и не ни смее да е на клупа и плус со таква плата ..Диара не го сакам ни јас.Сисоко е вишок во секој случај поради тоа што без него ке имаме 4ца средина.Фелипе Мело јас сакав да биде 1ва постава оваа година но прочитав дека не бил во плановите на Конте па поради тоа пишав дека треба да замине за да се обезбедат пари и простор за Видал.