Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
Новиот шеф на стручен штаб иначе поранешен фудбалер на Вардар, тотален анонимус во тренерските води по Македонија..А кој е овја Влатко Колев???
Претходнава полусезона беше тренер на Еуромилк Горно Лисиче, а претходно работел само со помлади категории...А кој е овја Влатко Колев???
18:30Малку оф топик
Од колку почнува финалето на турнирот?
15 до 7 би требалоМалку оф топик
Од колку почнува финалето на турнирот?
Од кај ги добиваш информацииве не ми е јасно, до сеа ништо точно не кажаСега добив информација дека Милан Ристовски ќе се врати у ФК Тетекс и Никола Јакимовски ќе остане
Не ми се веруа ова, бидејќи замина у Турција и добри паре се заработија од него. Па и затоа ми е чудно, од него се очекуваше многу, а ете се враќал назад у МФЛУште еднаш ќе кажем, не пишујте свешто колку само да напишете нешто. Ако имате точна информација пишите и кажите од кј ви е, не само имам информација и на крај ништо од тоа.
А иначе ако е вистина добро би било, Ристовски е ѕвер и незнам зошто би се вратил у Македонија, + тој е играч на Брацо. А за Јакимовски, нема што да се збори. Изигра малку утакмице кај нас, и у тиа утакмице покажа дека е класа играч за нашево првенство. Посебно утакмицата со Тиквеш.
Све што пишам точно беше погледај ги пораките па ќе видиш не зезајОд кај ги добиваш информацииве не ми е јасно, до сеа ништо точно не кажа
Ако дојдат овие, одлично, нашите најдобри играчи последниве 2 години
кои се овие? прв пат слушам за нив...Сега добив информација дека Милан Ристовски ќе се врати у ФК Тетекс и Никола Јакимовски ќе остане
Милан Ристовски, пред да дојде у Тетекс играше во Цементарница. Кај нас не се изнаигра многу, ама на секоја утакмица што влезе даде гол/два. После замина у Турција и уште е таму, у некој второлигаш. Одличен напаѓач.кои се овие? прв пат слушам за нив...
ама некои млади до кај 18-19 години ќе да се овие, а?Милан Ристовски, пред да дојде у Тетекс играше во Цементарница. Кај нас не се изнаигра многу, ама на секоја утакмица што влезе даде гол/два. После замина у Турција и уште е таму, у некој второлигаш. Одличен напаѓач.
Јакимовски има играно порано за Вардар ако не се лажем, после замина у Унгарија - Ференцварош, а од февруари годинава играше за Тетекс. Игра крилен напаѓач, исто таке многу добар играч.