Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.235
Кајги ја знаеш финтата ЗА ЏАБЕ ДОЈДЕ????
Ако не ја знаеш запиши се на факс и ќе ја дознаеш...
Ти ебам, два дена одам на жешконо по оценка, чекам по 3 саати и се враќам со празни раце. И тоа, момакот беше таму само што вчера беше премногу зафатен, и неможеше да одвои една ебана минута за да ми ја стави оценката во индекс. Да знам, прекомплицирано е, да земеш пенкалце и да пишеш оценка и да се потпишеш. Минатата недела си беше на одмор, а оваа недела цело време ќе бил на факс...
Гледам...
Вчера ми вика, дојди утре во 11, и идам денес, и НЕ ДОЈДЕ до 14 часот...
Ајде утре трета среќа....
Ти ебам глупото образование да ти ебам...
Ни трета среќа не ми успеа....

Али во глобала денот ми е посебен. Кајганооо 20 месеци направив со сонцето мое :love:
Знам дека ќе ми го разубави денот како и секогаш:love:
Сепак морам и да ти се пожалам. Незнаеш колку ми се спие.... Ти ебам оценката глупа....
Плус сабајле се испосрамив у пм...
Идам накај факс, иде една од другарките се поздравувам во образ, и мислев дека таа со неа е една друга што учи со нас, и си ја бацив и неа во образ :D
Кога типката ми пружа рака и ми вика, Здраво :D
Кога гледам резили.... Здраво :D
Ајде идам да прошетам малку и после да си уживам со личноста која ја сакам се повеќе и повеќе веќе една година и 8 месеци <3

Aurora-Borealis

Едно дејче :D
Член од
22 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
101
Кајганче...

Глава ме боли цел ден, а за досадава ич да не збориме. Глупо се чувствувам некако...
Ај да не те замарам веќе...
Ти како си ма, Кајгии?

Ајде, имаш поздравче,

The-Untouchable! :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Passed down to you...

Once upon a midnight dreary
While I pondered weak and weary
...
On my door of midnight wraping
There was a tap tap taping
A visitor it was, I say
With a face such as made of a finest clay
She said "Can you please tell me the time"
I said "Sure" and poured her a glass of wine
For this poem is such a waste
It doesn`t have a pinch of taste.

So says Saladin...

P,S. Hate when creativity does this to me.
Phase: Incubation,
PPS. SHE did it again... all over.

• Tαммι •

Гостин
Кајг,
Ќе се молиш со мене ?! :( Можеби тоа ќе ми помогне.
Те молам нека дојде се во нормала. :(
Љубов до тебе. :love:

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Драга
Денес сфатив колку ужасно ме нервира кога некој ќе каже дека се' е навика.
пр. Љубов не постои, се' е навика
Можеби и да е така, не велам не, ама НЕ САКАМ да е така.
И сега цело време ќе мислам на тоа и знам дека ќе почнам да барам примери за да докажам дека не е се навика.
Офф... :(:(
и да.. i was ugly today.. :oops:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
I don't do happy.

Не, не е ова textbook 101 draga-kajgana-zivotot-e-kucka. Mi pisaa kec i ne mi vrati sms. Пост.
Не е со цел за некоја своевидна (макар и негативна, дај ми внимание, види пишам!!!) афирмација.
И не поготово тоа проследното лајк4е, кое симболизира: не си сам, таков е животот, сув.

ebetese.

Имав јас, и уште ја имам таа комплетност. Рака на срце, и не барам многу. Али како Google+. Got into, just not sure what do with it. А несакам да бидам како тинејџер со хормонален дисбаланс што мисли дека е премногу хардкор за овој свет, кој се изолира на неколку денови, меѓусебепронаоѓање, нихилистички-induced теории за смислата на животот, да гледам мрачни филмови и серии instead of sitcoms и социјализирање. Иако ме гушат. Лето е.

Како што реков, I don't do happy. I miss the comfort in being sad. Tell em Curt.
Taка јас дисфункционално функционирам.
First world problems.

Mazel tov!

S

smexy

Гостин
Сум заборавил дека од Јапан чат пат искачале и добри ствари...
Уствари сум заборавил многу.
Да а?
Кошарката!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Dear,
The weirdest thing happened today. I sat in my own piss.
Иначе у глобала today was a good day.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Neam pisano odamna pa zatoa na latinica ke pisuvam. Уствари, не. Ме нервираат црвените криви линијчиња под зборови. Иначе зборот pisuvam на spell-check се поправа во Vampire. Twilight!

Сакав нешто да кажам? Не, доволно е ова. Ваљда ќе добијам лајк од некои од моите фанови. Позз марјан-мики. Каде си со твоето хаику? Ми фалиш :(

Ај уште една реченица ќе напишам. Досадно е по форумов. Ќе ми се извиниш ако пишувам оф-топици? For a sake of a good old times? Важи. Чуз.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Драга

Се разочарав.Не ги сакам веќе!
Не е хумано да неможеш купачи да си најдеш,
мочли едни, претеруваат!

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга

Се разочарав.Не ги сакам веќе!
Не е хумано да неможеш купачи да си најдеш,
мочли едни, претеруваат!
Можеш да си најдеш али многу скапи се...и сега по нова шема посебно се купуваат горни посебно долни О.о што не ќе видиш!!!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Ја гледаш онаа трудна тинејџерка? - трудна е! (девојката е силувана) Го гледаш она момче кое плачи? - пичка е. (на момчето му умрела мајката) Ја гледаш онаа дебела жена? - не е убаво да е исмеваш. (жената е болна) НЕ СУДИ, НЕ ГИ ЗНАЕШ ТУЃИТЕ ЖИВОТИ!!

Кајгич ма цел живот те гледам вака у жолта хаЉина и се чудам како еднаш не си кажала лош збор за јајцата на око... ? Или па за варените јајца? Просветли ме те молам како ти успева да не судиш... Научи ме да не пресудувам...Те молам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom