Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
images
Вакво нешто си купив денеска.

А плус си земав евтино имитација на универзалки црни, колку за трчање и играње фудбал преку летото.

Последни земав вакви и тоа само заради моите кои ми рекоа дека за старки пари не ми даваат и да сум земала некои нормални. А гледам и машки ги носат, ама сеедно, ептен ми се погодија
nike-tennis-classic-white-black-1.jpg

Последни земав вакви и тоа само заради моите кои ми рекоа дека за старки пари не ми даваат и да сум земала некои нормални. А гледам и машки ги носат, ама сеедно, ептен ми се погодија
Шо пари ги зема?

Патики, машки женски, во спортска опрема спаѓаат, не е толку битно тоа, во Саломон на пример нема поделба машки женски, се е унисекс :)

Што пари ги зема и од каде, јако изгледаат.. ако ги има тука и јас зимам :)

Има и во ГТЦ во Адидас и во аутлетот што е 3 продавници подолу и во Рамстор, ако си од Скопје. Ако не си, сигурно во Адидас продавницата во твојот град ги има :)

Ех, претпоставував дека не се од тука :) .

Па ретко има вакви некои модели кај нас а многу ми прават мерак и кога ги видив се попалив и за тоа ги земав а и сите ми ги фалат :D

nemam jas golem izbor na patiki oti ne se proizveduva site patiki do br.49 :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom