Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Ајде брици .!. КвикСилверу. Увек он крив... Да се ебат сите

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
"Помина доста време откако не коментирате кошарка. Ви недостасува ли тоа?
Понекогаш ми недостига. Посебно кога ќе изгледам некој квалитетен и неизвесен натпревар, што “плаче“ за коментар. Се крева адреналинот и сами од себе ти доаѓаат зборови со кои би го искоментирал тоа што се случува на теренот." - Љубомир Николовски

Кајгич ма, сакам пак Љубо да коментира НБА, па стварно ми фали.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Овај smexy ко ќе го читам значит јајцава авокадо ми се прает еј. Опопо напор. Имат алтер его бетер од она Тони Зен шо го имат дур пишит текстој.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Многу мразам кога сум ограничен со нешто, посебно кога е слободно време у прашање. Али многу ! :mad:
И мразам комарци коа ќе ме испојадат.(n)

L

Lu

Гостин
Драга Кајгана тебе ти го посветувам мојот 1.000 пост :)

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
драга кајгана денес сум тапа уништена сум немам што да правам дајте ми предлог
Договори се со друштвото и на едно кафе да се посмеете прозборуватее х) Ќе биде интересно ти гарантирам х)

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга

Период во кој одново се спознавам себеси. Чудни и досега невидени работи излегуваат на површина, за кои не знам како да ги перцепирам, дали како промена на добро или лошо.
Пробувам да заклучам и потиснам некои работи, ама вратата некако многу катанци има, па ми треба повеќе од планираното време, да ги заклучам сите, поединечно.
До една.
И да ги изгубам или подарам клучевите на некои, од кого никогаш повеќе нема да можам да ги вратам, за некогаш ако паднам во искушение.
Како што сум сега.
Не сум ни на пола пат, а сакам назад.
Море... многу знам јас што сакам!
А до тогаш...
Rolling in the deep

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
д.
пак се врати жештината :)
пак по улиците од 11 до 18 е штама.
пак овој период во текот на денот станува тапа.
ми се оди в село на чист воздух, оти овде мислам дека се угушив.
ај ча-0 ќе одам да засадам бор :D

п.с. ЊТФ?? :confused: :confused: само читај:
-Родителите може многу да се вознемират во случај да го видат нивното дете како мастурбира. Вистината е дека сите деца од време на време ги стимулираат своите гениталии, најчесто на 4-годишна возраст.
Истражувајќи го своето тело, децата може да почувствуваат дека допирањето на гениталиите е пријатно и да го повторуваат. Тие не ги сфаќаат социјалните последици од јавната мастурбација, затоа што тоа не го асоцираат со тајно односно приватно однесување кое го практикуваат возрасните. За децата, допирањето на гениталиите е исто како и допирањето на ушите или косата. Затоа, родителите не треба да паничат или да му создаваат претстава на детето дека прави нешто многу погрешно и лошо.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
хехе бев испив кафе со друштво :(
Хмм....Тогаш...Пушти се некоја музика која ќе може да те релаксира легни сии и мисли си на убави нешта ќе ти помине времето и вечерта ќе излезеш..или посети си некои од комшиите добро е се ова време за во двор да се седи :D

I

indigo child

Гостин
Блат, добла си? Јас добла ( :
Ќе си се банкам утле. Ќе си се сунќам. Да ми лубомолиш.
Устата ми е полна со леб. Да ти се полалам ја. И така.
Лаоо <3

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799

Сега пак тука е прашањето колкави се шансите Ханзо да го победи Предаторот, иако сите знаци покажуваат дека се многу мали тој не се плаши од него, и држи место.
Среќата ги следи храбрите, можеби стравот од ризик и ја прави среќата толку недостапна, што викаш а :)?

Денес Четврток било а јас се си мислам Петок :D, деновите почнаа да го губат своето симбоилично значење, а овај уште го нема :D, другиот ми одлага и временската прогноза сончево од сега па натаму до кога ќе видиме.
--- надополнето: Jul 7, 2011 4:18 PM ---
П.С Шварцвалд од Милина.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Кајги,
Ми се излегува многу,а сама не ми се шета, зашто нема некој да ми прави друштво:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom