- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.231
- Поени од реакции
- 4.103
http://forum.kajgana.com/threads/Потребна-ви-е-помош-околу-мобилни-Пишете-тука.23449/page-286#post-4233963SI go zaginav doma telefonot i ne mozma da go najdam a imam aktivirano zabrana za povici..Pustiv poraka ama ne se slusa oti tonot mi e mn tivok.DA ne znaj nekoj kako da go najdam_
Toa ти е глупост, како сакаш речи Суругат мајка е фактички мајка на детето, само спермата е оплодена и јајце клетката од друга мајка. Но што понатаму детето прима антитела, се развива во ДРУГА мајка, значи фактички детето добива 3-ца родители може генетскиот код ќе биде од овие двајца, ама највеќе особини ќе има на оваа што го носела
Јас сум децидно против секакви СУРУГАТИ и би ги сместил во истата категорија со флизери, кенлери, милицински сестри со стредно, матреални стресва, хилихоптери, пархети, земња, релни, бомбандирање, контињери, бољери, спањак и јоргут -- сите во Дорјан!
Мило ќе го замолам модераторот да не брише. Сурогат мајчинството е сериозна тема.[/quote
лет3 нема човек на форумов шо не го насмеал... а верувам и дека у иднина нема да се најде таковНе можам да ги барам сега ,ама најмногу насмеале онака од душа неколку реченици на Toecutter и Let 3.
ЛЕЛЕ НЕ Е СВЕСЕН ДЕЧКОВО АХАХАХХАХАХААГо најдов скриншотов буричкајќи по стари фолдери, направен од еден форумџија, епик ))))
и темава http://forum.kajgana.com/threads/kako-da-napravam-e-mial-na-com-mk.52363/Не можам да ги барам сега ,ама најмногу насмеале онака од душа неколку реченици на Toecutter и Let 3.
ne be kaj mene se e vo stanata sostojba., a za pishuvanjeto ., koj razbere ., dobro ., a koj ne ushte podobro., ama ochigledno deka pochna da uspeash da prochitash shto pishuvam.,
Се згазив од смеење.почна да успеаш да прочиташ што пишувам ??????
Колку си ти неписмен?
Има мера?
Ќе почнат да те користат како единица мерка за неписменост. Вака отприлика.
Колку е неписмен Игорче?
Три шутраци...
Плус мене ме има! Епа wot едно срце за тебе <3
Ova e Darking. Darking is not amused.
Darking ja procita celata tema.
Ja procita celata tema pred da ja prefrli.
So nadez. So nadez deka ke naide na smesen post.
Te sakame Voki, iako razocaran. This is for you.