Фан Клуб: Јувентус

P

PewDiePie

Гостин
Па мораше него педерскиот да му го опнат ! ПУ !

С

сашенко

Гостин
Погрешно се изразив,биле*,а и не гледам поради што овој дрес не е убав,т.с неможе да се мери со дизајнот на старите розеви дресови.
Со овој дрес можеме да се натпреваруваме со тој на интер лани за најружен гостински дрес...

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
Со овој дрес можеме да се натпреваруваме со тој на интер лани за најружен гостински дрес...
Ок,не навлегувам понатамо со дискусијава околу дресот,излеа е судир на вкусови работава =Д,мене ми се свиѓаат дресовите.

С

сашенко

Гостин
Ок,не навлегувам понатамо со дискусијава околу дресот,излеа е судир на вкусови работава =Д,мене ми се свиѓаат дресовите.
Кај розевиот дрес само знакчето јувентус ми е ок, се друго би сменил.Правиме муабет за Најк другар.Можеа далеку подобро.Морааа

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
каков ќе биде дресот е мање битно - се знае дека секоја нова сезона мора да има промени,а основните линии и бои се тие така да останува малку простор за комбинирање.....сепак Капа изваде многу подобри дресови од Најк,барем јас како љубител на попрости и едноставни работи сум повеќе импресиониран од Капа

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.705
Поени од реакции
11.523

За овој збориш? Грешка си друже, овој е еден од најдобрите гостински дресови што ги имам видено некогаш.
Перфект :D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Не знаев дека Снуп Дог ни бил навивач :eek:

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Еве кој ни се навивачи

Михаил Шумахер

Ерос Рамазоти

Снуп Дог

Рожер Федерер

Браќата Галатер од Оазис

Лучијано Павароти

Снајк Пи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Снуп Дог се има сликано и со дресови и на Манчестер и на Ливерпул, себепромоција :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Браќата Галагер од Оазис се die-hard навивачи на Ливерпул.

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Od facive pogore mislam deka samo Ramazzoti i Pavaroti se bjankoneri.

Shumaher ima izjaveno deka e fan na Baern, no poradi toa sto Anjeli se sopstvenici na Ferari gi simpatizira i ima pocit kon Juve.

Kajgana Shop

На врв Bottom