Препораки за игри

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.362
Поени од реакции
30.764
Некоја акциона авантура во трето лице?

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Не толку познати rpg али со добра прича?
Planescape: Torment
Ако можеш да прејдеш преку тоа дека е стара и работи на the good ol' Infinity engine, според мене има најјака псевдофилозофија шо сум сретнал во игра.

Некоја акциона авантура во трето лице?
American Mcgee's Alice, Beyond Good and Evil.

S

smexy

Гостин
Planescape: Torment
Ако можеш да прејдеш преку тоа дека е стара и работи на the good ol' Infinity engine, според мене има најјака псевдофилозофија шо сум сретнал во игра.
Ај да ја еам,откоа земав нов PC и стаив Win 7 му ја мислам поише дали можам да ја играм некоја игрица отколку коа имав крнтија.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.362
Поени од реакции
30.764
American Mcgee's: Alice веќе ја имам играно, а освен BGAE друго нешто?

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Луѓе ај препорачајте неколку игри од било кој жанр па ќе ја симнам онаа што не сум ја играл. Кампањата да трае најмногу 12 саати. Сакам релаксирачки да си ја изиграм викендов пред да идам на одмор. И нека биде малце понова, 2009 па навака.

K

kalimer0

Гостин
Луѓе ај препорачајте неколку игри од било кој жанр па ќе ја симнам онаа што не сум ја играл. Кампањата да трае најмногу 12 саати. Сакам релаксирачки да си ја изиграм викендов пред да идам на одмор. И нека биде малце понова, 2009 па навака.
GTA San Andreas од 2005 е но со добра приказна. Ќе те релаксира но има и некои напорни мисии :)

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Фала ви, ама не мислев на вакви "познати" игри, се тоа сум поминал. Можете дури и indie игра да препорачате, а за тоа би го прашал bibil :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Soul Reaver, Soul Reaver 2, Legacy of Kain: Defiance.
Story-wise најдобар серијал, ако си за такви meaty/gritty ебачи на време.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
друго... Beyond Good and Evil :D... ај доста го дрвам за БГЕ.
А и старата и новата Алиса ги знаеш?

Трето што би ти препорачал е Mirror's Edge (од прво лице е , амa што е важно). Тоа е игра за слободата, за тоа дека секој сам си го пишува патот дури и кога некој (во играта државата) со сила му се втурнува и пробува да му го напиши.
Скриптираната приказната го дава контекстот, останатото гејмплејот сам си го кажува. Таму е големина на оваа игра, која во рацете на играчот станува целина која би ја нарекол ремек дело.

Интересна, опуштена и игрива на подолги патеки - на крајот можеби ќе сакаш да ги земеш DLC-ата, The Maw, достапна за ПЦ и Xbox.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Која фифа можам да ја играм на оваа конфигурација (многу ми се игра фудбал :D :$ )
Еве конфигурација (канта) :
Intel(R)Celeron(R)CPU
430@ 1.80GHz 1GB of RAM
и интергирана графичка :(
на овај компјутер можи да играм Doom 3?

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Да ми препорачате некоја добра игра со коли?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Дај кажете што е последно од олимписки игри/зимски олимписки игри...? Ми се скока со скии претежно :D

Kajgana Shop

На врв Bottom