Македонска фудбалска репрезентација

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.122
Поени од реакции
3.981
Ne samo on tuku i Cedomir Janevski e pred potpis za drug klub, taka da site trojca makedonski kandidati sto bea otpadnaa (zboram od trenerite, samo Shakiri i Sedloski ostanaa)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Типичен македонски синдром..прво велеше дека сон на секој тренер е да ја води својата репрезентација,а сеа иде во некој забеган клуб за 7,8 000 евра месечно.
И јас би постапила како него, добро вика DracevoTheCity, зошто да си фрла кал на името негово, и така и така ќе опстои некој што ќе игра како што ќе му свират.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
И јас би постапила како него, добро вика DracevoTheCity, зошто да си фрла кал на името негово, и така и така ќе опстои некој што ќе игра како што ќе му свират.
Абе можеше он да си рече дека додека е оваа гарнитура во федерацијата дека нема да биде селектор,ама паметниот виде си нема понуди од други клубови,репрезентации и почна да им се умилкува на овие од федерацијава по сите медиуми...и сеа му пуштиле некоја интересна понуда од некој забеган клуб и одма избега.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Абе можеше он да си рече дека додека е оваа гарнитура во федерацијата дека нема да биде селектор,ама паметниот виде си нема понуди од други клубови,репрезентации и почна да им се умилкува на овие од федерацијава по сите медиуми...и сеа му пуштиле некоја интересна понуда од некој забеган клуб и одма избега.
Или може не сака да биде у директен конфликт со сегашнава гарнитура која е на чело на ФФМ.
Не ќе да е до понудата од некој забеган клуб.

М

Мартин`

Гостин
Искрено ако е толку добар и Македонец со образ пред се можеше да каже пример дека не сака да си фаќа работа поради сегашнава гарнитура во федерацијата и да ја отвори таа тема, вака бегајки нема моја почит и ми остава впечаток дека само си гледа за парите и ништо друго. Се додека ќутат тие што највеќе треба да зборуваат и да ја отвараат оваа тема за жал ништо не правиме и нема да тргнеме ниту чекор напред ..

А тимот не е баш забеган Најран, шеици го имаат така да имаат и даваат пари они иако не се јаки сега :)

П

Паспарту

Гостин
Па ќе бега од нашиов фудбал, никој со 2 грама мозок не се нафаќа да води репрезентација чиј што состав на играчи го диктира некој од федерацијата кој нема ниту основно познавање од фудбалот... Кажав и претходно, за селекторската функција во овој момент печен е некој од калибарот на Николче Здравески, тој е ист неписмењак како Јонуз, со таа разлика што има неколку дена повеќе искуство како тренер. На крај, не заборавајте дека не се бара добар селектор, туку се бара послушник!

Член од
7 јули 2011
Мислења
133
Поени од реакции
31
deneska vidov na sportskite portali stevica ristik od anzi se vratil pak vo kojeja mislam aaaa za pusta para zamenuva rusko prvenstvo so korejsko ama tamu ke dominira vo vozdusni dueli hh zatoa i tolku gola dade pred 2 sezoni vo koreja

Kajgana Shop

На врв Bottom