Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.442
Поени од реакции
87.156
Првиот ми се свиѓа :) а и голманскиот не е лош :)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

Гледајќи го постеров, јасно се гледа дека вториот дрес ќе биде оној розевиот со црна ѕвезда. :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Еве уште неколку продукти кои ќе бидат достапни:

(y)

Иначе, Влатче, да се надоврзам на твојов пост погоре.. гледајќи го и последниов дуксер, сигурно е дека тој розевиот дрес што се шпекулираше ќе биде официјалниот гостински дрес за следната сезона.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
As - Declined offer of Juve!
Thirty-two million plus Tiago. It 'was this offer for Juventus Sergio Aguero of Atletico Madrid that the leaders have returned to the sender. Then serves to increase the proposal or put a few players even more attractive in Spain continue to demand 45 million. A figure which could guarantee the Manchester City Roberto Mancini could then trigger a waltz ends with Aguero in England, Red black and white. It remains to define the future of Tevez. The interest of the Old Lady for Pepito and Apache may also be a ploy to lower the price tag of Kun ...
marota ebise so koj pamet odis 32 mil + tiago lud li si :mad:
--- надополнето: Jul 6, 2011 11:28 AM ---
Од колку саат е?
17 casot

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Цццц.. не ми се верува еј. Пред носо ќе ни го земат пак и ќе го донесе марота некој как амаури или мартинез и ајдее..ццц

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Цццц.. не ми се верува еј. Пред носо ќе ни го земат пак и ќе го донесе марота некој как амаури или мартинез и ајдее..ццц
Роси не е некој Амаури или Мартинез!

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Дечки имате некоја јака слика Merda Inter,се кладев со еден навивач на Интер,дали ќе ми ја вратат титулата,се кладевме во аватар ако имате некој прикачете.FORZA JUVE!

С

сашенко

Гостин
1-Челзи Торез го земаа и не верувам дека ке фрлаат 45 милиони сегга за Агуеро.Ке чекаат да се разигра шпанецот.А и не сака Агуеро во Англија да игра
2-Манчестер Сити го има Џеко, Балотели, Тевез и плус Агуеро нема шанси
3-Реал Мадрид ги има Игуаин, Роналдо, Бензема и доста конкуренција во клубот а и да го земат Агуеро еден од напажачите ке си оди и тоа би било шанса за нас.
4-Барселона сега за сега шпекулација беше тоа дека се заинтересирани.Имаат шанси да го земат, имаат и пари а и одлично би се вклопил кај нив.Ама штом до сега немаат понуда не верувам дека нешто ке направат до крај на трансфер периодот.
5-Јувентус на кој очајно му треба Агуеро.Изјавија дека имаат пари и дека би ги потрошиле на Агуеро.Имаме понуда, имаме разговарано и со луѓето на Атлетико и со агентите на Агуеро.Ама изгледа дека сепак нашите не сакаат да дадат пари.Мислам дека сме најблиску до Агуеро ние ама ако се стискаат и несакаат да попуштат и да фрлат пари Атлетико нема да го продаде Агуеро.Зима 7,5 милиони плата таму и задоволен е со се.Сака да ја промени средината и би играл во Јуве радо ама ако ние не се договориме со Атлетико џабе ни е се.Инаку Роси ми се свиѓа многу како играч ама доста ми е од план б играчите.Агуеро беше целта и можеме да го добиеме ако се потрудиме.Па газдите наши 8 милиони ги трошат за уредување на двор а неможат да ги дадат еден играч саглам да земеме..

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Роси !? Кој Роси ?

Нека не ве лажат весниците и интернетот. Понудата на Марота е предобра за да биде одбиена. 35 милиони евра се дури и премногу за Агуеро. Атлетико Мадрид само се обидува да вметне повеке заинтересирани клубови во редот за Агуеро и да креира аукција, па да ја прифати најдобрата понуда.

п.с. Новите дресови :D

Kajgana Shop

На врв Bottom