Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
uste ne ti verue deka ideme ?

znam deka za vas e Nemoguce ova ama za nas NE !
Мене ми се верува дека ќе одите бе......исто како шо ми се верува дека со по неколку скршеници и напукнати ребра ќе се вратите.
Ама тоа е приказна за други времиња.....

B

Beck's

Гостин
Се ми оди некако дека темава ако продолжи вака најкасно до вечер ќе биде затворена... Обидете се да не биде така.
aj deka ne mozes da ja zatvoris :ROFLMAO:

i ne mi sporeduj vase gostuvanje u Belgrad so naseto posle nedela dena,mislam deka ne si do tolku nepismen pa da ne pravis razlika

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.127
Епа да има разлика, некој ќе се врати здрав некој не. Ама ајде нема да продолжам со таа тема зошто нејќам да предвидувам ко баба Ванѓа. Само немој коа ќе се вратите и ако ви се деси тоа, да барате некој изговори не сме биле тоа ние тоа се плисат или не знам кој...

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Не им се замарај гледаш дека се понашаат ко они да го измислиле навивањето.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.127
И пак напоменувам, пак не ја затварам темава ве толерирам.... Прекинете со оф топици. Тоа што го пишувате е за у темата Шкендија, а не за оваа тема. Ама темата ви е закључена вие така си сакавте. ;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
И пак напоменувам, пак не ја затварам темава ве толерирам.... Прекинете со оф топици. Тоа што го пишувате е за у темата Шкендија, а не за оваа тема. Ама темата ви е закључена вие така си сакавте. ;)
Хаха аман бее...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.546
Поени од реакции
29.127
А, од кога тоа ФФМ не го признава ОФС Тетово ? Првпат слушнав за ова пред некој ден од Новамакедонија... И ако е така зошто не го признава која е причината?

пс. Хасани ќе настапи со Партизан или веќе замина?

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Партизан е за класа подобар од Шкендија и ова ќе биде препоставувам релативно неинтересен дуел за следење, освен ако не се случи некое чудо и Шкендија го фати неспремен Партизан како што не е во полна натпреварувачка форма во мометов.

Јас татковски би им препорачал на навивачите на Шкендија да не одат во Белград на натпреварот, нема што посебно да се види, ниту да се докажува на некому, само можат да бидат подвижна мета. Ја познавам ситуацијата таму, и навистина не би пуштил мое дете таму посебно не ако сум Албанец, кој сака нека ме убедува дека е сигурно и организирано.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А, од кога тоа ФФМ не го признава ОФС Тетово ? Првпат слушнав за ова пред некој ден од Новамакедонија... И ако е така зошто не го признава која е причината?

пс. Хасани ќе настапи со Партизан или веќе замина?
Буба е со тимот,ќе игра против Партизан.

Натпреварот денес тече а тој даде хет-трик водиме со 3-1 против вицешампионот на Романија.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Партизан е за класа подобар од Шкендија и ова ќе биде препоставувам релативно неинтересен дуел за следење, освен ако не се случи некое чудо и Шкендија го фати неспремен Партизан како што не е во полна натпреварувачка форма во мометов.

Јас татковски би им препорачал на навивачите на Шкендија да не одат во Белград на натпреварот, нема што посебно да се види, ниту да се докажува на некому, само можат да бидат подвижна мета. Ја познавам ситуацијата таму, и навистина не би пуштил мое дете таму посебно не ако сум Албанец, кој сака нека ме убедува дека е сигурно и организирано.
Site znaeme deka ne e bas lesno....
No za nas ne e ni tesko !
--- надополнето: Jul 5, 2011 3:21 PM ---
Буба е со тимот,ќе игра против Партизан.

Натпреварот денес тече а тој даде хет-трик водиме со 3-1 против вицешампионот на Романија.
natprevarot Shkendija-timasora zavershi 3-2
Hasani postigna 3 golovi i imase edna stativa od faul !

kako sto znam Timisoara e ekipa od rangot Partizan

B

Beck's

Гостин
prekrasni golovi od Buba :) cestito neka ni e pobedava,iako bese samo prijatelska sepak igravme protiv vicesampionot na Romanija. Dobro e dobro :)

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
prekrasni golovi od Buba :) cestito neka ni e pobedava,iako bese samo prijatelska sepak igravme protiv vicesampionot na Romanija. Dobro e dobro :)
А да не знаете кога играте со Ордуспор од Турција тие сега влегоа во 1-ва лига??Слушнав дека и со нив сте требале да играте пријателска.

B

Beck's

Гостин
А да не знаете кога играте со Ордуспор од Турција тие сега влегоа во 1-ва лига??Слушнав дека и со нив сте требале да играте пријателска.
nema da igrame,ova bese posledna prijatelska sredba,osven ako ne se smeni nesto denovive

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Me interesira nesto site igraci vlegoa samo Genc ne toj sigurno ne patuval sa Avstria no dali ce igra protiv partizan 1mec i 2???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom