Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

S

Stef Bachatero

Гостин
Ето Стево видиш ова е нешто најбедното.... парите играат улога,и друштвото да ти е "познати фацки у град" а ако си некој повлечен и не се експонираш премногу во град со друштвото те избегаваат демек тоа е многу битно.Друго викаш секогаш они избираат - зошто е тоа така незнам и дали е така ама јас не би дозволил некој мене нон стоп да ме "бира" не сум дилдо на излог у пм :D
Епа така било одамна и во праисторијата тој што носел највеќе плен,то ест храна за групата тој бил главниот и ги имал повеќето жени,денес тоа се модернизирало со пари :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Некогаш и си залужувате реално да правиме муабет
Кога, ако може да бидеш поконкретен?
Ако те извара девојката, ако не ти одговараат нејзини размислувања/постапки?
За тоа постои разговор-комуникација и ако тогаш нешо не оди има решение...крај на врската.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Ето Стево видиш ова е нешто најбедното.... парите играат улога,и друштвото да ти е "познати фацки у град" а ако си некој повлечен и не се експонираш премногу во град со друштвото те избегаваат демек тоа е многу битно.Друго викаш секогаш они избираат - зошто е тоа така незнам и дали е така ама јас не би дозволил некој мене нон стоп да ме "бира" не сум дилдо на излог у пм :D
се додека се мисли дека тие те избираат тебе слабо само
Секогаш идам на карта да се претставам дека јас сум најдобриот за таа девојка.Ако она тоа го разбира и ме одбрала мене супер ќе продолжиме понатаму.Искуството е важно со било која девојка да си дали е Памела Андерсон или Весна Петрушевска треба да си го задржиш твоето јас.А твоето јас треба да се состои од твојот тестостерон кој ти дава самодоверба,одлучност и храброст да ја тераш врската и да даваш идеи во нив.Затоа спортот е најдобро нешто за да се изгради твојот карактер и тело како маж.За мене посебно кога гледам некоја девојка избирам добро место кадешто јас ќе бидам центар на внимание на таа девојка.Се пуштам со голема насмевка на лицето,исправен дотеран и намирисан да се претставам во најдобро светло,сепак една е шансата нели.Не сум некој голем женкар на пари да ги фаќам,иако ги имам но картата ми се зборови и јазик на телото.Добро ја познавам женската психологија и дека ако таа девојка во моментот не е заинтересирана ако те види со друга девојка како делиш нежности,ќе видиш како ќе трча по тебе.Они имаат систем вредност на еден маж,колку пари има,со кој се дружи,дали е познат се тоа го прават за да го одберат тој што за нив им е најдобар,затоа што они секогаш избираат не ние :).Карактерот е битен кај една девојка не и е потребен некој што ќе го закачи на ѕид и сите да и завидуваат што фатила таков дечко.
се додека се мисли дека тие не бираат слабо самодовербата :)
пример
Кога човек е сигурен во својата привлечност кога влегува во клуб тој своето внимание го насочува кон жените - ако се смета за непривлечен повеќе ќе мисли како им изгледа тој на нив.

S

Stef Bachatero

Гостин
Ако јас сум сигурен во мојата привлечност и ми се свиѓа некоја идам,не се плашам.Но верувај дека девојката бира не мажот.Зашто е така затоа што они треба 9 месеци да носат едно бебе,кое тоа чувство нема ние да го осетиме никогаш.Ако некоја девојка те свиѓа ти дава сигнали идам и ако ми даде корпа идам на друга.Е да си тука во Сончев Брег да видиш како Германкиве и сите од северните земји лудуваат и се лесни мамки :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Ако јас сум сигурен во мојата привлечност и ми се свиѓа некоја идам,не се плашам.Но верувај дека девојката бира не мажот.Зашто е така затоа што они треба 9 месеци да носат едно бебе,кое тоа чувство нема ние да го осетиме никогаш.Ако некоја девојка те свиѓа ти дава сигнали идам и ако ми даде корпа идам на друга.Е да си тука во Сончев Брег да видиш како Германкиве и сите од северните земји лудуваат и се лесни мамки :)
хаха муабетов за германкиве и северниве земји денес ми го правеше инструкторот за возење :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
ако најде добро момче најчесто испаѓа дека им е „другар“ кој го почитуваат многу и неможат ништо друго со него... итн итн итн...
а поубо им е некој кој ќе ги користи и фрли како крпа...
Така барем имаат причина после тоа на “Доброто другарче-момче“ за што да му плачат, вака ќе зезнат многу работата и за што ќе плачат, немаат причина а знаеме дека ќе плачат :D

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
не мора да значи ако неговите интереси и сфаќања за животот ми се свиѓат ( може и да се скроз различни погледи од мојте) и мислам дека нема да ми е досадно со него и главно ако ме привлекува :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
Затоа што девојките мислат дека добрите момци се глупи и дека ништо не разбираат, а само одат по нивните газ*иња како мали кученца. Кога некој ќе им стави на знаење дека не е така, веднаш го менуваат мислењето ( сега од глупи, почнувате да разбирате по нешто). Па, ако си немаш друга работа третирај ја некоја како човек, кога ни таа не сака така да биде третирана. Денес се сите расипани, само некои полесно, други се потешко познаваат, па ќе треба малку време за да увидите што точно ѓубре се.

Член од
5 јули 2011
Мислења
310
Поени од реакции
122
ајде вака зошто велиш дека не сакаат добри момчиња секако дека сакаат но некогаш тие момчиња се ептен досадни и монотони :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
че додам само....кој бара чоколадо...че се засити :) и че се врати на стариот добра леб :)
(се извинувам за прилепчанизмиве)
:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
За разлика од девојките кои не ги сакаат добрите дечковци и ги избегнуваат, момците сакаат и бараат добри девојки ама не можат да ги најдат.

П

Пепси_

Гостин
Абе ова ти е 100 % точно само бараат забава не кењаат многу како кај нас. За 10 дена доволно видив што како е,плус не ти треба муабетење (и да знаеш и да не знаеш јазик) доволно е да знаеш името да си го кажеш и годините после премини на главното и фати се за работа.

Член од
5 јули 2011
Мислења
310
Поени од реакции
122
За разлика од девојките кои не ги сакаат добрите дечковци и ги избегнуваат, момците сакаат и бараат добри девојки ама не можат да ги најдат.
има многу ама не се трудите тоа е работава :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
има многу ама не се трудите тоа е работава :)
Како да не има. Ако се многу трудиш онда си папучар, ако не се трудиш не заслужуваш. Добри девојки има се додека не се осигураат дека ја сакаш и дека си само со неа, после почне да врти глава.

Kajgana Shop

На врв Bottom