Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
сеа се регистрирав и од то што читав за нови играчи ова она напрајв нешто и имам сеа 3 голд, 76 мкд и 4 левел сум стренгт имам 10.50 и тоа под него Ранк Поинтс шо е ми е 14/30, тие мисиите што се праев праев и сеа има 3 по ред наредени и мора да работам 5 дена по ред, да тренирам 5 дена по ред, да имам 5 оружја, да имам 200мкд и тако даље и сеа ќе праам то и да пробам да ги завршам тие .. ако треба уште нешто да напрам кажете да средам побрзо :)

Се заинатија бе педерчињава да се ослободат, т.е. да ги ослободат (Romper & Co.)

Некој заинтересиран со 2к+ сила за влез во единица?
Пишете ми пм ако сте заинтересирани :)

Што се случува бе, престанавте да играте? Си ја вратија пи*кине централна Грција

Што се случува бе, престанавте да играте? Си ја вратија пи*кине централна Грција

Не е до нас. Многу паравојски од многу земји се преселени во Грција и се тепаат за неа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
ќе ги замолам војните профитери дека доколку сакаат да бидеме и понатака меѓу најјаките на ерепублик да немалат цените на лебот а не кога највеке треба да го поскапуваат .
Благодарам пријатно
:)

Јас дефинитивно се откажувам од играва!

И сега, кој би бил најдобро решение за претседател, има некој што ќе знае да си ја работи работата ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom